_666_ napisał: Proponuje Koledze przestac pisac bzdury.Nie w kazdym mozna odznaczyc co sie chce a poza tym nero zajmujace kilkaset MB miejsca na dysku to juz STANOWCZO za duzo.To ma byc program do nagrywania a nie robienie okladek,ogladanie filmow,obrobka grafiki,itp....
nie wiem skad brales te swoje wersje nero ale ja uzywam tego programu od lat i mialem przerozmaite wersje..byla nawet instalka zajmujaca bodajze 20mb zawierajaca tylko program do nagrywania plyt..nawet mialem wersje ok 500mb-tam znow jest wszystko, mniej lub bardziej potzrebne rzeczy..pomiedzy nimi jest mnostwo innych rozniacych sie wielkoscia wlasnie i co za tym idzie zawartoscia narzedzi jakie pakiet NERO oferuje.. i jesczcze raz to powiem, moze nie doslyszales, nie przeczytales- nie wiem.. tam ktos wyzej powiedzial.. ZAWSZE da sie odznaczyc to czego nie mozna..jesli nie potrafisz kliknac na instalacja niestandardowa to nie moj problem..
_666_ napisał: Poprosze o linka w ktorym jest porownywana predkosc zapisu wersji nowszej i starszej nero.
a w tym zdaniu to kompletnie nie wiem o co Ci tak naprawde chodzi..wyslawiaj sie tak zeby inny czytajacy Twoj post zrozumial o co w nim chodzi..taka mala rada..
_666_ napisał: Dawno temu uzywalem 5.5.10.42 a jakis czas temu przesiadlem sie na 6.3.1.25.Zadne nero nigdy mi sie nie zawiesilo oraz nie widzialem roznicy w "apetycie" na ram.Wic niech Kolega wyjasni "bardziej doracowane".
ach czepiasz sie jak stara bacia muszli klozetowej.. fajnie by bylo jakbys czytal posty ze zrozumieniem a nie tlumaczyl je pod swoje bzdurne teorie..ja mialem troche problemow z wersjami NERO..zawsze bylo tak ze aktualizacja do wersji nowszej rozwiazywala problem, chodzi mi takze o ogolna poprawe dzialania programu..a w tym 'bardziej dopracowane' i szybsze chodzilo mi bardziej o poczatkowe wersje NERO7, ktore byly strasznie wolne i mulily kompa..bylo i tak ze podaczas wchodzenia do eksploratora skakal bufor w nero..ja nagrywam pare plyt dziennie a nie jedna na miesiac..czesto katulaizuje Nero i kazdemu to zalecam..
_666_ napisał: Moze Kolega jest jednym z tych ludzi co instaluje wszystko co dostanie w rece a pozniej marudza na forum,ze im komputer wolno chodzi.
Kolezko, zaprzestaj tego typu zdan bo dla mnie to nie jestes wiarygodny..nie znasz mnie, nie wiesz czym sie zajmuje i nie masz racji..troszke pokory.. dla mnie mozesz sobie nagrywac nawet najstarszymi wersjami Nero..tak bronisz tych starszych wersji i tak sobie mysle..hmm...zakladam ze masz win xp..az dziw bierze ze nie zatrzymales sie na Win98..
_666_ napisał: Poza tym niech Kolega zajrzy do slownika poprawnej pisowni.
hmm...naprawde? zobaczmy..
Cytat: Kolega mialem
Cytat: i nie pyta sie mnie
nie chcialbym szukac w Twoich postach dalej ale pewnie doszukalbym sie podobnych "bug'ow"..
a tak w ogole moze koledze @_666_ nie podobal sie preznet na gwiazdke, badz nerwowy jest bo sniegu na dworzu nie ma..
wyluzuj troszke i wiecej pokory w dalszym pisaniu na forum..
pozdrawiam