logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Nero. Gdzie znajdę najnowszą wersję? Z obsługą DVD.

Shaman4 24 Gru 2006 20:58 1524 12
REKLAMA
  • #1 3366842
    Shaman4
    Poziom 11  
    Ocena: 26
    potrzebuje jakies Nero zeby mi obsługiwało DVD najlepiej jak najnowsze. (crack, spolszczenie itd.) Moze mi ktoś pomoze, jakis link....
    Dzieki!!
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 3366864
    _666_
    Poziom 29  
    Ocena: 9
    Witam

http://www.cdrinfo.pl/software/find.php

Nero obsluguje DVD.Trzeba tylko przelaczyc go z CD na DVD.

Osobiscie nie polecam najnowszych wersji.Jest tam sporo niepotrzebnych rzeczy,ktorych Kolega i tak nie wykorzysta nawet w polowie.

I niech Kolega nie pyta tu o "nielegalny dodatek".
  • REKLAMA
  • #3 3367006
    Shaman4
    Poziom 11  
    A konkretnie jaka wersja bo cdr info jest wiele?
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #4 3367062
    lukkil
    Poziom 20  
    Ocena: 39
    ja powiem tak wybieraj wersje najnowsza..ta ktora wiecej zajmuje miejsca bedzie miala wiecej bajerow..przy instalacji mozesz odznaczyc czego nie chcesz wiec nie wiem o czym kolega _666_ prawi..wersje najnowsze sa zawsze bardziej dopracowane i w przypadku nero szybsze.. :)

pozdro
  • #5 3367068
    Shaman4
    Poziom 11  
    Ok.Dzieki. Z reguły Nero uzywam do kopiowania i nagrywania. Ale czasami wycinam kawałki muzy i przerabiam na mp4 do telefonu jako dzwonki!
  • Pomocny post
    #6 3367104
    Konto nie istnieje
    Poziom 1  
  • #7 3367206
    _666_
    Poziom 29  
    lukkil napisał:
    ja powiem tak wybieraj wersje najnowsza..ta ktora wiecej zajmuje miejsca bedzie miala wiecej bajerow..przy instalacji mozesz odznaczyc czego nie chcesz wiec nie wiem o czym kolega _666_ prawi..wersje najnowsze sa zawsze bardziej dopracowane i w przypadku nero szybsze.. :)

pozdrawiam

Proponuje Koledze przestac pisac bzdury.Nie w kazdym mozna odznaczyc co sie chce a poza tym nero zajmujace kilkaset MB miejsca na dysku to juz STANOWCZO za duzo.To ma byc program do nagrywania a nie robienie okladek,ogladanie filmow,obrobka grafiki,itp....

Poprosze o linka w ktorym jest porownywana predkosc zapisu wersji nowszej i starszej nero.

Dawno temu uzywalem 5.5.10.42 a jakis czas temu przesiadlem sie na 6.3.1.25.Zadne nero nigdy mi sie nie zawiesilo oraz nie widzialem roznicy w "apetycie" na ram.Wic niech Kolega wyjasni "bardziej doracowane".

Moze Kolega jest jednym z tych ludzi co instaluje wszystko co dostanie w rece a pozniej marudza na forum,ze im komp wolno chodzi.

Poza tym niech Kolega zajrzy do slownika poprawnej pisowni.
  • #8 3367255
    tronic1
    Spec od komputerów
    Ocena: 1104
    Kolego _666_ ,nie tak ostro,nie masz racji.W czasie instalacji pakietu Nero masz do wyboru co chcesz zainstalować i instalujesz tyklo te składniki które chcesz.Przynajmniej tak jest w legalnej dystrybucji pakietu.Ja mam zainstalowane z całego pakietu Nero i Nero Info Tool i to razem zajmuje 47MB a nie kilkaset jak piszesz.Miałem zainstalowane kolejno wszystkie wersje Nero od 5. .... do 7 ... i z żadną wersją nie miałem i nie mam problemów.Reasumując zupełnie bez powodu zbeształeś kolegę.I to w Święta ,ah.
  • REKLAMA
  • #9 3367295
    _666_
    Poziom 29  
    Kolega mialem wersje w ktorych nie mozna bylo odznaczyc czego sie chce a czego nie(wszystkie oficjalne).Poza tym widzialem bodajze trzy wersje zajmujace ok.300MB(bez mozliwosci wyboru).Wiec to raczej przesada.To ma byc program do nagrywania plyt a nie kombajn do wszystkiego.

Teraz mam(okolo roku) 6.3.1.25(to samo w 5.5.10.42) i nie pyta sie mnie co chce zainstalowac i zajmuje 74MB.

I nikogo nie mam zamiaru tu obrazac,tylko stwierdzam fakty.
  • #10 3367445
    lukkil
    Poziom 20  
    Ocena: 39
    _666_ napisał:
    Proponuje Koledze przestac pisac bzdury.Nie w kazdym mozna odznaczyc co sie chce a poza tym nero zajmujace kilkaset MB miejsca na dysku to juz STANOWCZO za duzo.To ma byc program do nagrywania a nie robienie okladek,ogladanie filmow,obrobka grafiki,itp....

nie wiem skad brales te swoje wersje nero ale ja uzywam tego programu od lat i mialem przerozmaite wersje..byla nawet instalka zajmujaca bodajze 20mb zawierajaca tylko program do nagrywania plyt..nawet mialem wersje ok 500mb-tam znow jest wszystko, mniej lub bardziej potzrebne rzeczy..pomiedzy nimi jest mnostwo innych rozniacych sie wielkoscia wlasnie i co za tym idzie zawartoscia narzedzi jakie pakiet NERO oferuje.. i jesczcze raz to powiem, moze nie doslyszales, nie przeczytales- nie wiem.. tam ktos wyzej powiedzial.. ZAWSZE da sie odznaczyc to czego nie mozna..jesli nie potrafisz kliknac na instalacja niestandardowa to nie moj problem..

_666_ napisał:
    Poprosze o linka w ktorym jest porownywana predkosc zapisu wersji nowszej i starszej nero.

a w tym zdaniu to kompletnie nie wiem o co Ci tak naprawde chodzi..wyslawiaj sie tak zeby inny czytajacy Twoj post zrozumial o co w nim chodzi..taka mala rada..

_666_ napisał:
    Dawno temu uzywalem 5.5.10.42 a jakis czas temu przesiadlem sie na 6.3.1.25.Zadne nero nigdy mi sie nie zawiesilo oraz nie widzialem roznicy w "apetycie" na ram.Wic niech Kolega wyjasni "bardziej doracowane".

ach czepiasz sie jak stara bacia muszli klozetowej.. fajnie by bylo jakbys czytal posty ze zrozumieniem a nie tlumaczyl je pod swoje bzdurne teorie..ja mialem troche problemow z wersjami NERO..zawsze bylo tak ze aktualizacja do wersji nowszej rozwiazywala problem, chodzi mi takze o ogolna poprawe dzialania programu..a w tym 'bardziej dopracowane' i szybsze chodzilo mi bardziej o poczatkowe wersje NERO7, ktore byly strasznie wolne i mulily kompa..bylo i tak ze podaczas wchodzenia do eksploratora skakal bufor w nero..ja nagrywam pare plyt dziennie a nie jedna na miesiac..czesto katulaizuje Nero i kazdemu to zalecam..

_666_ napisał:
    Moze Kolega jest jednym z tych ludzi co instaluje wszystko co dostanie w rece a pozniej marudza na forum,ze im komputer wolno chodzi.

Kolezko, zaprzestaj tego typu zdan bo dla mnie to nie jestes wiarygodny..nie znasz mnie, nie wiesz czym sie zajmuje i nie masz racji..troszke pokory.. dla mnie mozesz sobie nagrywac nawet najstarszymi wersjami Nero..tak bronisz tych starszych wersji i tak sobie mysle..hmm...zakladam ze masz win xp..az dziw bierze ze nie zatrzymales sie na Win98.. :D

_666_ napisał:
    Poza tym niech Kolega zajrzy do slownika poprawnej pisowni.

hmm...naprawde? zobaczmy..
    Cytat:
    Kolega mialem

Cytat:
    i nie pyta sie mnie

nie chcialbym szukac w Twoich postach dalej ale pewnie doszukalbym sie podobnych "bug'ow".. :D

a tak w ogole moze koledze @_666_ nie podobal sie preznet na gwiazdke, badz nerwowy jest bo sniegu na dworzu nie ma..
    wyluzuj troszke i wiecej pokory w dalszym pisaniu na forum..

pozdrawiam
  • #11 3367478
    _666_
    Poziom 29  
    Kolego sam sobie przeczysz.Najpierw piszesz,ze nie ma instalek,ktore zajmuja kilkaset mega a pozniej piszesz,ze miales 500MB wersje.Zdecyduj sie.

Kolego nie uznaje ZADNYCH swiat to po pierwsze a po drugie niech mi Kolega nie wypomina,ze zle pisze(pomylilem dwie literki) bo to Kolega kazde zdanie zaczyna z malej litery i nie stosuje sie do zasad interpunkcji.

Jak bym mial internet to bym Koledze udostepnil cztery wersje Nero i w kazdej z nich nie ma wyboru skladnikow pakietu.Jak Kolega mi nie wierzy to niech je sobie sciagnie ze stronki,ktora dalem,moze jeszcze je maja.

Ja oraz Kolega tronic1 nigdy nie mielismy problemow z nero w przeciwienstwie do Kolegi.Jak Kolega nie ma pojecia o nagrywaniu to niech sie za to nie bierze.

Kolega napisal,ze wersje nowsze sa szybsze a ja poprosilem o linka do strony,gdzie Kolega to wyczytal.Wiec czego Kolega nie rozumie?
  • #12 3367513
    arkolesz
    Poziom 26  
    Ocena: 44
    :arrow:_666_ - spokojnie! Nie ma sie co denerwowac! Czlowiek zakladajacy ten topic chcial otrzymac porade a nie czytac klotnie.
    Kazda porada jest cenna i cos wnosi do tematu choc nie zawsze mozna sie ze wszystkimi zgadzac.
    Ja osobiscie pierwsze slysze zeby w trakcie instalacji tego programu (a raczej pakietu) nie bylo mozliwosci dowolnego wyboru komponentow do zainstalowania. Zazwyczaj instalatory udostepniaja ta opcje, nie twierdze jednak, ze zawsze.
    Osobiscie polecam Nero7. Nie zauwazam by bylo ono w jakis sposob szybsze czy wydajniejsze od poprzednich wersji jednak idac z duchem czasu staram sie zawsze aktualizowac oprogramowanie (o ile jest taka mozliwosc). Nigdy z zadna wersja Nero nie mialem problemow i nie sadze by wersja 7-ma przysporzyla ich.
  • #13 3575978
    Shaman4
    Poziom 11  
    Zamykam temat znalazłem nero najnowsze demo. Dodałem (programik) i działa.Pzdr

Podsumowanie tematu

✨ Dyskusja dotyczy poszukiwania najnowszej wersji programu Nero z obsługą DVD, w tym kwestii legalności, dostępności cracków i spolszczeń. Użytkownicy potwierdzają, że Nero obsługuje DVD, a podczas instalacji można przełączyć tryb z CD na DVD. Zalecane są wersje od 6.6.0.3 wzwyż, z najnowszą wersją 7.5.9.0, która oferuje rozbudowane funkcje do nagrywania płyt CD i DVD oraz dodatkowe narzędzia. W trakcie instalacji dostępna jest opcja wyboru komponentów, co pozwala ograniczyć rozmiar instalacji i wyłączyć niepotrzebne moduły. W dyskusji pojawiły się różne opinie na temat rozmiaru i funkcjonalności pakietu Nero – od wersji zajmujących kilkadziesiąt MB do nawet 500 MB, zależnie od wybranych składników. Niektórzy użytkownicy preferują starsze, prostsze wersje, inni rekomendują aktualizacje dla lepszej stabilności i nowych funkcji. Ostatecznie autor tematu znalazł i zainstalował najnowszą wersję demo Nero, która spełnia jego potrzeby.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA