logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Nokia 3310 wyłącza się przy dzwonieniu, problem z końcówką mocy?

Nosek1 25 Gru 2006 22:33 810 3
  • #1 3369635
    Nosek1
    Poziom 28  
    Ocena: 11
    Mam 3310 ktora dziala bez problemu do czasu gdy chcemy zadzwonic.Jak dzwonimy podswietlanie zaczyna mrugac wyskakuje komunikat bateria slaba a pozniej bateria wyczerpana i cyk telefon sie wylacza.Bateria swiezo naladowana dzieje sie tez tak na innych bateriach.Dzisiaj zaczalem lutowac koncuwke mocy ale nie poszlo mi to za bardzo bo mialem same rozwalone.Chce sie poradzic czy z ta koncowka dobrze mysle czy nie bo najwidoczniej ona za duzy prad pobiera i telefon sie wylacza.Dodam jeszcze ze plyte wygrzalem i nic to nie dalo.Co do poprzedniego wlascicela byl on mistrzem klawiatury i wysyłał na dzien po 100 sms-ów nieraz lepiej,co do softu jest oki bo przegrywalem juz.Poradzcie cos z ta koncowka albo z czyms innym.Pozdrawiam nosek1
  • Pomocny post
    #2 3369706
    Cedar
    Poziom 14  
    Ocena: 12
    Witam! dobrze myslisz, tylko wstaw DOBRE PA :)
  • #3 3369778
    Nosek1
    Poziom 28  
    Dzisiaj jeszcze sprawdze jak jest podczas ladowania czy sie grzeje bo podczas dzwonienia nie mam jak bo rozmowa trwa roznie od 40s do 2minut.Poszukam zamiennikow bo jak teraz zobaczyłem to złe PA lutowałem i mialem zasieg na 5sekund ale to chyba od przejedzenia swiatecznego.Jeszcze sie odezwe jak cos zdzialam.Pozdrawiam nosek1
  • #4 3370326
    Nosek1
    Poziom 28  
    Juz jest wszystko oka zmiana koncowki pomogła teraz mozna dzwonic ile wlezie i nie rozlaczy.Dzieki za wsparcie w mysleniu :D
REKLAMA