Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Clarion PU-2294B(C) problem z (error) z góry dzieki !!

Tomek_Lubsko 28 Dec 2006 22:26 2441 5
    Tomek_Lubsko
    Level 11  
    Witam !!moje radyjko po wymianie akumulatora przestało mi działać jak nalezy :( otuz wyskoczylo mi najpierw 1 error i kreski noi powpisywałem tam jakies durnoty :( teraz jzu mam 7Error ..a wiem jzu na czym polega wpisaniekodu i posiadam jz ten kod z kalkulatora.. tylko nieiwem czy dobrze go z czytałem czy sie ostatnie cztery cyfry czyta z numer seryjnego i przelicza czy od przodu ?? noi amm dwie wersje kodu ale neimoge go wpisać bo mi pisze 7 error .. a trick z właczeniem z BND działa ale na 3 minutki i pika w głosnikach potem gasnie i pisze 7error ..

czy macie jakis przepis ??czy juz zablokowało sie ?? odrazu powiem ze niemam sprzetu by wyciagnąc jakies układy i zczytac :(

pozdrawiam i z gory dzieki za nieusuniecie mego posta !!
    kalimax
    Level 17  
    Cześć

Sam doprowadizłes do 7 errora to błedne wisy kodu jak nie masz prawidłowego kodu to ratuje cie fachowiec od RTV napewno ci pomoze, bo bez 4 cyferek nie ruszy

POZDR Grzegorz :D
    Tomek_Lubsko
    Level 11  
    kod posiadam tylko niemam jak wpiasać ..bo mam tego errora narazie czekam na właczonym moze przeskoczy na kreski ..czy moze lepiej je wyłaczyć na dłuzej ??
    kalimax
    Level 17  
    Czesc
    czekaj na kreski ale jak masz 7my error to znaczy ze te cyferki masz złe:cry:
    kalimax
    Level 17  
    chyba przy 10 tym będzie blokada mozliwosci wpisania kodu i wtedy murowana wizyta u fachmana, a dobre cyferki są w grajku w pamieci 93c46
    POZDR Grzegorz