logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Nokia 6310i - brak zasięgu i wyłączanie się na karcie Era, inne działają

Sivas_TS 30 Gru 2006 18:52 1257 2
REKLAMA
  • #1 3388009
    Sivas_TS
    Poziom 11  
    Ocena: 1
    Witam!
    Z góry przepraszam jeżeli w złym dziale ale nie mogłem znaleźć lepszego :)

Mam problem z nokią 6310i. Wziąłem ten telefon w środe siostrze która kupiła sobie nowy i wszystko było ok, aż do dnia dzisiejszego. Podczas porannych zakupów zauważyłem że w ogóle nie ma zasięgu, postanowiłem więc go odpalić jeszcze raz i na tym sie skończyło działanie, prosi ładnie o pin po jego wklepaniu pojawia sie na moment ta animacja nokii gdzie witają sie dwie dłonie i wyświetlacz gaśnie, po chwili pojawia sie na chwile stan baterii i wyłącza sie na dobre. W sumie nie byloby w tym nic dziwnego gdyby nie to że telefon pracuje normalnie na innych kartach ( plus, orange), a inna nokia 6310i bez problemów odpala na mojej karcie (era)! czy ktoś w ogóle ma pomysł na diagnoze ? z góry dziękuje za każdą odpowiedź!
  • REKLAMA
  • #2 3388303
    kris11111
    Poziom 12  
    Ocena: 19
    udaj się do punktu gdzie usuwają sim-loki i poproś o wgranie nowego softu, bo to będzię najprawdopodobniej przyczyna Twojego problemu.
  • #3 3608721
    Sivas_TS
    Poziom 11  
    Ocena: 1
    Przyczyną była wadliwa seria kart sim w erze, w punkcie obsługi klienta w głównej siedzibie na ulicy Królewskiej w Krakowie usuneli problem, gdyby sie powtórzył wymienią mi sima! Pozdrawiam
REKLAMA