Witam, o drazu poprosze was, zebyscie nie zmuszali mnie do korzystania z "szukaj" bo nie starczy mi zycia na to. Moj problem jest taki. Chcialbym kupic odtwarzacz DVD, ktory bedzie odtwarzal doslownie (no, moze nie doslownie) wszystkie smiecie jakie istnieja. Fajna jest Manta, tylko ze jeden odtwarzacz obsluguje Dolby Pro Logic II, inny QPEL i GMC, znowu nastepny czyta tylko DivX, a Xvida nie rozumie. Czy jest jakis cudowny player DVD? Nie zalezy mi na twardych dyskach, czy nagrywarce DVD. Mieszkam w Chicago. Moze jakas lepsza firma taka jak Pioneer, Philips, Panasonic produkuje taki sprzet. Oczywiscie musi byc opcja wyswietlania napisow TXT (TMPlayer, MicroDVD) jak w Mantach. Probowalem szukac czegos fajnego na stronie Manty, tylko ze kazdemu brakuje tego co ma drugi. Nie ma takiego, ktory ma wszystko. Np DVD011 Emperor III jest fajny, ale nie obsluguje Dolby Pro Logic II, znowu DVD021 Emperor IV PLII USB ma to oraz dodatkowo port USB i czytnik kart pamieci, tylko gdzie znowu jest QPEL i GMC? Czy oni to tak specjalnie robia? Nie prosciej by bylo wsadzic wszystko do jednego odtwarzacza? Moze to ich strategia. Wszyscy by kupowali tylko jeden odtwarzacz. A moze takie problemy zalatwi aktualizacja softu? Prosze was o pomoc, pozdrawiam.