logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Gdzie znaleźć zdjęcia konstrukcji nadajnika TV do prezentacji?

AoT_Hunter_PL 02 Sty 2007 14:35 1727 6
REKLAMA
  • #1 3396390
    AoT_Hunter_PL
    Poziom 21  
    Ocena: 47
    Witam mam pytanko .. kto się orientuje gdize z netu zasać sobie jakieś zdjęcia przedstawiające nadajnik TV - stacji nadawczej. (konsrukcję , budowe itp)

Mam na seminarke przedstawić budowe takiego nadajnika .. potrzebuje jakeś zdjątka.

Czy ktoś zna strony o takiej tematyce --- nadajników naszej Tv lub cos podobnego ??

Będe wdzieczny .. pozdrawiam ;)
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 3396575
    Preskaler
    Poziom 40  
    Ocena: 1049
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #4 3396654
    SQ9MEM
    Poziom 29  
    Ocena: 279
    Co to kolego Preskaler przedstawiłeś to zdjęcia (elektroda i TTS) marnej jakości amatorskich nadajników, a raczej nie o to kolega pyta.
    Polecam zerknąć na zdjęcia tutaj http://www.fmamtv.com/index.html oraz na stronę http://www.ukf.pl/ - są tam zdjęcia obiektów nadawczych.
  • REKLAMA
  • #5 3396755
    AoT_Hunter_PL
    Poziom 21  
    Przepraszam, że nie dodałem - ja już szukam 2 miesiące :D:D
    teraz mam 2 cześć seminarki i wykladowca poprosił mnie o zaprezentowanie jakiś rzeczywistych zdjęć nadajnika stacji Tv
    a na gogle i necie cieżko mi coś znaleść .. żeby nie było że nie szukalem "google " i te sprawy :)

pozdrawiam :]

Dodano po 2 [minuty]:

Dziekuje za linki , nap coś zawsze się przyda .. :) .. gdyby ktoś jeszce jakieś miał z chęcią poprosze :D:D

Dziękuje za linki , ale potrzebne są zdjątka nadajnkiów stacji TV , amatorskich i od zastosowań domowych jest pełno w necie Smile

Ale dziękuje za miłe chęci Smile

Szykam szukam juz od 2 miechów i nic konkretnego niemożna znaleść .. gogle nei pomaga .. a zagranicznych linków do stacji Tv , budowy ito , nieznam Smile

Pozdrawiam

:arrow: Nie powielaj tematu!
    scalono
    j.
  • Pomocny post
    #6 3397286
    Preskaler
    Poziom 40  
    Ocena: 1049
    Nadal nie wiem o co chodzi? Czy ma to być nadajnik TV, wieża TV czy sprzęt nadawczy (studyjny?)?
    Tutaj masz przykłady nadajników (wież TV) http://www.google.pl/search?hl=pl&q=Wie%C5%BCa+TV&btnG=Szukaj&lr=lang_pl
    a to są przykładowe zdjęcia
    Załączniki:
    • Wieża TV.JPG (24.26 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • #7 3407028
    AoT_Hunter_PL
    Poziom 21  
    ok znalazlem już wszystko co potrzebnie i opracowałem temat do konca .. temat zamykam i dziękuje serdecznei wszystkim za chęci i pomoc ;)

pozdrawiam

AoT_Hunter_PL

Podsumowanie tematu

✨ Poszukiwano zdjęć konstrukcji i budowy nadajnika TV do prezentacji seminaryjnej. Wskazano różne źródła internetowe, w tym strony z amatorskimi nadajnikami oraz profesjonalnymi obiektami nadawczymi. Polecono przeszukanie Google z frazami takimi jak "Nadajnik TV" i "Wieża TV" oraz odwiedzenie stron takich jak ttstudio.pl, elektroda.pl, fmamtv.com oraz ukf.pl, gdzie dostępne są fotografie stacji nadawczych i wież telewizyjnych. Zwrócono uwagę na rozróżnienie między amatorskimi nadajnikami a profesjonalnymi stacjami nadawczymi. Autor ostatecznie potwierdził znalezienie potrzebnych materiałów i zamknięcie tematu.
REKLAMA