logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

LG U8120 - niewykrywane urządzenie USB po instalacji sterowników na PC

cmurek 02 Sty 2007 19:57 1251 3
REKLAMA
  • #1 3397618
    cmurek
    Poziom 16  
    Ocena: 5
    Witam serdecznie. Posiadam taki problem...mianowicie podłączam kablem telefon LG U8120 do komputera... instaluje z płyty oprogramowaine i sterowniki ale telefon nie chce sie połączyc z komputerem.... W menedżerze urządzeń jest niewykryte urządzenie i podejzewam że jest to port USB który należy zainstalować przy podłączeniu tego telefonu lecz niestety gdy podaje lokalizację sterowników do płyty gdzie one się znajdują to nie chcą się one zainstalować ;/ prosze o pomoc pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #2 3397709
    Turb0_44
    Poziom 13  
    Ocena: 1
    Może zainstaluj sterowniki do płyty głównej, w tym do kontrolera USB.
  • REKLAMA
  • #3 3397931
    Martyn
    Poziom 13  
    Ocena: 9
    cmurek napisał:
    Witam serdecznie. Posiadam taki problem...mianowicie podłączam kablem telefon LG U8120 do komputera... instaluje z płyty oprogramowaine i sterowniki ale telefon nie chce sie połączyc z komputerem.... W menedżerze urządzeń jest niewykryte urządzenie i podejzewam że jest to port USB który należy zainstalować przy podłączeniu tego telefonu lecz niestety gdy podaje lokalizację sterowników do płyty gdzie one się znajdują to nie chcą się one zainstalować ;/ prosze o pomoc pozdrawiam

a SP2 kolega ma zainstalowanego??
  • #4 3398055
    cmurek
    Poziom 16  
    Ocena: 5
    Sterowniki przeinstalowałem ale nic to nie dało... co do SP 2 to tak. Dokładnie jest to Windows XP Proffesional + SP2. Zainstalowałem też ponownie DirectX bo nie chodzą mi żadne programy w których mogę odtworzyć wideo ale podejżewam że DirectX nie ma żadnego wpływu na ten problem z telefonem... możle kabel jest uszkodzony... ale ostatnio wszystko chodziło... teraz po formacie nei mogę tego przywrócić do dawnego stanu :/
REKLAMA