logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Canon IP1500 - brak druku koloru niebieskiego, tusz nie działa po udrażnianiu

waskibroklyn 03 Sty 2007 18:10 837 4
REKLAMA
  • #1 3400803
    waskibroklyn
    Poziom 16  
    Ocena: 23
    jak w temacie nie drukuje nibieskiego...Wydaje mi się że chyba coś zaschło bo inne sa ok...nawet jak orzyłoże papier to nie wylatuje niebieski...Wlałem jakiegoś płynu udrażniającego ale to nie poomgło zbyt wiele....własnie zamówiłem drugi niby jkiś lepszy....drukarka ma dopiero rok i miała nalewany tusz z butelek i wszystko było ok aż coś sięstało....co to może byc???zaschło?popsuło się cos???coś mi nie pasuje skoro działałało i nagle przestało.....i nalałem swieżego tuszu i po chwili pojemniki z tuszem zrobiły się lekkie(tak jak by ten tusz gdzieś uleciał)......naprawde nie wiem co jest....prosze o fachowe porady jak z tym dalej postapić i co dalej robic.....

pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #2 3403202
    pawelzet
    Poziom 21  
    Ocena: 30
    Zamiast wlewać niewiadomo co do pojemnika z tuszem, kup przynajmniej zamiennik, jeśli nie chcesz oryginału. Zamiennik, ale nowy, cały pojemnik, a nie jakaś marna dolewka.
  • REKLAMA
  • #3 3403433
    waskibroklyn
    Poziom 16  
    było cały czas dobrze....teraz się tak stało bo pewnie zaschło bo dług nie dolewałem....a kupiłem oryginał nawet i co???tak juz po ptakach bo jest zaschnięte....
  • REKLAMA
  • #4 3421816
    waskibroklyn
    Poziom 16  
    teraz wstawiłem t odo płynu zracego niby i jak posoi do jutra to się okaze...a jak to nie pomoze to co wtedy???chyba drukarka na smietnik co???nie opłaca siękupować nowej głowicy.....
  • #5 3476395
    waskibroklyn
    Poziom 16  
    jakie zamienni byście mogli polecić żeby włożyć do nowej zregenerowanej głowicy, zęby taki numer sie nie powtózył......activejet jest dobry???
REKLAMA