logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak dodać ścieżkę audio z lektorem z napisów do filmu DivX – polecane programy

rakoczy42 04 Sty 2007 16:06 1272 4
REKLAMA
  • #1 3404486
    rakoczy42
    Poziom 18  
    Ocena: 36
    Witam.Jakim programikiem i czy w ogole jest to mozliwe zrobic zeby do filmu w divixie dodac sciezke dzwiekowa z napisami.Tzn najpierw napisy przerobic na sciezke a potem dodac ja do divixa.
  • REKLAMA
  • #2 3404559
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • REKLAMA
  • #3 3405356
    rakoczy42
    Poziom 18  
    Ocena: 36
    O wklejeniu sciezku dzwiekowej juz wiem i wiem jak to zrobie. Pytanie tylko czym z pliku tekstowego mozna go przerobic na sciezke.
  • REKLAMA
  • #4 3405470
    lord_blaha
    Poziom 33  
    Ocena: 112
    zobacz jakieś syntezatory mowy...np darmowy syntalk, tylko że będzie na kilometr jechało "komputerowym" dźwiękiem i z przyjemniością oglądania niewiele będze miało wspólnego
  • #5 3408272
    Romek_xx
    Poziom 24  
    Ocena: 25
    Ivona, niestety demo, jeśli akcja i dialogi w filmie nie idą za szybko, jakoś daje radę, lektor jest czasem lepszy niż płyt kupionych na stadionie X-lecia. W przypadku szybkiej wymiany zdań i akcji, powstają problemy, bo zanim skończy czytać jedną linijkę, zaczyna już drugą, na szczęście ma regulowaną szybkość czytania, i w połączeniu z AllPlayerem (którego można zsynchronizować do pracy z Ivoną), który ma możliwość zwolnienia prędkości odtwarzania filmów, na lekko zwolnionych obrotach można obejrzeć jakiś film, jak kogoś denerwuje czytanie.... poza tym zamiast ominąć '-' czy '!' ,na przykład w zdaniu: "- idź stąd!" , przeczyta: "myślnik idź stąd wykrzyknik"
REKLAMA