logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

LG B2050 - resetowanie i zawieszanie się podczas ładowania baterii

kolkka 04 Sty 2007 18:12 999 2
  • #1 3405042
    kolkka
    Poziom 2  
    Witam!!!

Mam problem z telefonem B2050. Do niedawna nie miałem z nim kłopotów. Jednak ostatnio podczas ładowania baterii telefon zaczyna wariować. Otóż poczatkowo po podłaczeniu ładowarki wszystko wygląda normalnie jednak po kilkudziesieciu sekundach telefon gaśnie i zapala sie czerwona lampka w rogu. Nastepnie po jakims czasie telefon sie restartuje i bez podawania pinu loguje sie na numer. I znowu ładowanie przebiega normalnie, lecz po jakims czasie cała zabawa zaczyna sie od poczatku. Czesto zdaza sie takze ze telefon sie zawiesi i wogole na nic nie reaguje, lub na zmiane zapala sie czerwona dioda lub ekran robi sie caly zielony i tak w kolo.

Dodam tylko ze jak sie uda po kilkunastu restartach (wyciaganie bateriii ponowne właczenie) naładowac baterie telefon dziala bez zarzutu.

Jesli ktos wie co sie dzieje i jak to naprawic bede bardzo wdzieczny za wszelkie informacje.

Moderowany przez MILO:

Tematy zadawaj tresciwiej. Poprawiłem

• #2 3405960
    kocek
    Poziom 20  
    Ocena: 27
    ładowarka oryginał czy chińczyk - bo na tych chiina różne cuda się dzięją.
    Jeżeli ladowara jest oryginał to sprawdź(pożycz) na innej bateri.
  • #3 3406251
    trans1
    Poziom 12  
    wgraj nowe oprogramowanie jak nie pomoże to niestety poleciało ładownie wymiana układu ład.
REKLAMA