logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Plazma czy LCD 32 cale do 4000 zł – na co zwrócić uwagę przy wyborze telewizora?

Pschemek 08 Sty 2007 09:43 2558 3
REKLAMA
  • #1 3420295
    Pschemek
    Poziom 23  
    Ocena: 14
    pytanie mocno laiczne ..... stoje przed wyborem telewizora i prawde mówiąc jestem strasznie zacofany jeśli chodzi o ta dziedzine, nie prosze o wskazanie mi konkretnego modelu tylko na co zwrócić uwagę, chiałbym przeznczyć na zakup około 4 tyś , martyca jakieś 32''

Przeniesiony z TV. (am)
  • REKLAMA
  • #2 3420331
    rtv.service
    Poziom 29  
    Ocena: 130
    Odpowiedz bardzo prosta: jerzeli 32", to tylko LCD, plazma zaczynaszie od 42", z drugiej strony za 4000 terz chyba tylko do 32", czyli terz nieplazma.
    Milego oglondania...
    P.S jednak nararzie jedyne rossondne rozwionzanie, to tradycyjny kineskopowy tv, no chyba rze chceszie wienkszego ekranu, niz 32".
  • REKLAMA
  • #4 3422030
    andri1
    Poziom 15  
    Ocena: 5
    Powiem tak , nie dla każdego jest to realne , ale wstrzymaj sę i dozbieraj jeszcze 2.500zł i kup telewizor :

Time Machine 80GB HDD LG 42PC1RR
    Po 1 jest to wspaniały telewizor plazmowy , po 2 ma on ciekawą opcję TIME MACHINE , czyli posiada wbudowany twardy dysk , dzięki czemu można nagać jakiś film i obejrzeć go w innym terminie , lub oglądać jeden a nagrywać inny albo gdy np wyjdziesz do toalety tracisz 10 minut , to tutaj poprostu gdy wrócisz cofasz film o okres w którym cię nie było.

Są też 37 calowe i tańsze ( około 4300 ) . Ale wyglądają troche inaczej i nie jestem pewnien czy to ten sam model i ma takie same możliwości.
    No i po 2 jest to LCD. W razie pytan czekam na PW
REKLAMA