logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak zapisać stacje w pamięci radia Clarion DXZ468RMP? Szukam instrukcji po polsku

lsz99 15 Sty 2007 11:29 2331 4
REKLAMA
  • #1 3448456
    lsz99
    Poziom 11  
    Witam wszystkich.Mam drobny problem, kupiłem radio i nie mogę ustawić stacji w pamięci, po nocy wszystko musze ustawiać od nowa juz mnie to denerwuje.Moze ktoś mi powie jak to zrobić albo poda mi jakaś stronkę z instrukcja po polsku bo ja posiadam tylko po angielsku...
  • REKLAMA
  • #2 3448475
    SlaweK
    Poziom 43  
    Ocena: 913
    Nie napisałeś jaki to radio ma złącza, jak je podłączyłeś i w jakim aucie pracuje. Poprawnie podłączone powinno pamiętać zapisane w nim stacje.

SławeK
  • REKLAMA
  • #3 3451376
    lsz99
    Poziom 11  
    SlaweK napisał:
    Nie napisałeś jaki to radio ma złącza, jak je podłączyłeś i w jakim aucie pracuje. Poprawnie podłączone powinno pamiętać zapisane w nim stacje.

SławeK

to chyba nie ma znaczenia jeżeli jest to kostka ISO.Jeżeli coś to pomoże to powiem że samochód to opel astra II.Dzisiaj cos poustawiałem i zapamietał mi tylko jedna stacje (nie wiem jak to zrobiłem)
  • REKLAMA
  • #4 3451837
    SlaweK
    Poziom 43  
    Ocena: 913
    A właśnie że ma znaczenie bo to że kostki pasują nie oznacza że wszystko pasuje, Opel w stosunku do standardu ma zamienione ze sobą plusy w kostce zasilającej. Więc żeby nie kaleczyć oryginalnej instalacji radziłbym zakup przejścia ISO-ISO i w nim dokonać zamiany tych przewodów.

SławeK
  • #5 4944123
    exte
    Poziom 2  
    dobrze piszesz, nissan interstar tez ma zamienione przewody. instalki ciąc nie trzeba, wystarczy przeciez zamienic styki w kostce iso:)
REKLAMA