logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak wgrać patche do Siemens C65 – instrukcja krok po kroku

Xaon 16 Sty 2007 23:27 1149 7
REKLAMA
  • #1 3451725
    Xaon
    Poziom 10  
    Ocena: 1
    Witam.
    Czy można wgrać patche do SIEMENSA C65?? Jeśli tak to jak
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 3453071
    Xaon
    Poziom 10  
    Wgrałem softa v56 i chciałem sobie wgrać patcha lecz wyskakuje mi błąd może ktoś coś na to poradzić??
    Załączniki:
    • Jak wgrać patche do Siemens C65 – instrukcja krok po kroku c65.JPG (63.92 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • #4 3454374
    Adrian152
    Poziom 17  
    Ocena: 18
    Porty masz dobrze ustawione w programie??
  • #5 3466396
    Xaon
    Poziom 10  
    Kablem mam podpięty pod COM 1
    Niemoge spaczować telefonu dlaczego??
  • REKLAMA
  • #7 3533332
    +Gajowy
    Poziom 23  
    Ocena: 4
    zapraszam na www.gsmobile.pl tam w FAQGSM masz wszystko wyjasnione, na forum pewnie i patche sie jakies znajda..
  • REKLAMA
  • #8 3534073
    MiSiEk#
    Poziom 20  
    Ocena: 4
    Źlestawiony boot. Musisz albo boota na podstawie kodów w Papuas albo komunikacja po tp.

Podsumowanie tematu

✨ W celu wgrania patchy do telefonu Siemens C65 konieczne jest najpierw spatchowanie bootcore. Proces ten umożliwia późniejsze instalowanie patchy. Do wykonania operacji potrzebny jest odpowiednio skonfigurowany port COM (np. COM1) oraz kabel do komunikacji z telefonem. Problemy z wgrywaniem patchy często wynikają ze źle ustawionego bootcore lub nieprawidłowej konfiguracji portów w programie. Bootcore można spatchować na podstawie kodów w programie Papuas lub poprzez komunikację TP. Szczegółowe instrukcje i pliki do patchowania dostępne są na stronach takich jak siemensy.pl oraz gsmobile.pl, gdzie znajdują się również FAQ i dodatkowe materiały pomocnicze.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA