logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Pioneer DEH-1400R - co zrobić, gdy CD nie wysuwa się płynnie?

raptorex 17 Sty 2007 12:19 1278 3
REKLAMA
  • #1 3452924
    raptorex
    Poziom 2  
    Ocena: 2
    Witam i pozdrawiam.MAM problem z pioneerem DEH-1400R,który nie zawsze chce wysunąć płytkę .czasami odbywa się to płynnie ,a przeważnie nie.Tak więc mam prośbę czy mógłby mi ktoś udzielić wskazówek co może być przyczyną takiego zachowania .Wszystkie inne funkcje jak i całe radio działają bez problemów.Z góry dziękuje.

Dodano po 8 [minuty]:

Przepraszam za umieszczenie tego tematu w tym dziale.Pomyłka.
  • REKLAMA
  • #2 3453184
    powalla
    Moderator CarAudio
    Ocena: 737
    Jeśłi chodzi ci o to ,że podczas wychodzenia płyty zawadza ona o ten czarny materiał i się na nim blokuje to pragnę cię poinformować ,że starsze modele Pioneera tak mają i nic nie da się zrobić.Na pewno lepiej wychodzą oryginalne płyty ,a nagrywane CDR się blokują?Jak przypatrzysz się krawędzi płyt(szczególnie tym tańszym) to zobaczysz ,że krawędź ta jest "ostra" ,a oryginalne płytki mają tę krawędź zaokrągloną i nie ma takiego problemu z nimi.
  • REKLAMA
  • #4 3455922
    raptorex
    Poziom 2  
    Ocena: 2
    FAJNIE POSTARAM SIĘ ROZWAŻYĆ WASZE ODPOWIEDZI CHOĆ MYŚLAŁEM ,ŻE PRZYCZYNĄ MOŻE BYĆ ZBYT CIASNO OBSADZONE RADIO W SAMOCHODZIE.JEDNAK GDY "POWALLA"WSPOMNIAŁ O TYM ZAMSZOWYM MATERIALE TO PAMIĘTAM ,ŻE ORYGINALNE PŁYTY FAKTYCZNIE WYJEŻDŻAJĄ SWOBODNIEJ NIŻ POSPOLITE TŁOKI.POSTARAM SIĘ TERAZ TEMU BLIŻEJ PRZYJŻEĆ I OKREŚLIĆ KONKRETNĄ PRZYCZYNĘ.SWOIMI DOŚWIADCZENIAMI NAPEWNO SIĘ PODZIELĘ.JESZCZE RAZ DZIEKI ZA CENNE WSKAZÓWKI.
REKLAMA