Drogie koleżanki i koledzy z ELEKTRODY potrzebuję pomocy w napisaniu strony www w xhtml. Mam już napisaną stronę w html'u Moja Stona
i musze ją przerobić na xhtml, większość podstron już mam. Mam jedynie problem ze stroną index, a mianowicie chciałem aby nowa strona wyglądała i działała jak ta wyżej, tylko nie mogę użyć ramek tylko na tabeli. I teraz mam problem - co prawda strony się wyświetlają ale tabela nie jest na całej szerokości i wysokości strony tylko jest mała
I druga sprawa - w lewej komórce tabeli mam odnośniki do innych podstron i jak zrobić żeby się wyświetlały w prawej komórce
Pomóżcie bo już trzeci dzień siedzę nad tym projektem i nie wiem jak go zrobić. A ha nie chcę używać skryptów php ani javascript bo tego nie miałem na zajęciach
I druga sprawa - w lewej komórce tabeli mam odnośniki do innych podstron i jak zrobić żeby się wyświetlały w prawej komórce
<style type="text/css" id="internalStyle">
table { margin-left:"0"; margin-right:"0"; borde="0"}
</style><table>
<tbody>
<tr>
<td width="40%" height="100%"><iframe src="link.xhtml" name="link" frameborder="0"></iframe></td>
<td width="60%" height="100%"><iframe src="home.xhtml" name="home" frameborder="0"></iframe></td>
</tr>
</tbody>
</table>