logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Audi Beta – instrukcja wpisywania kodu do radia samochodowego

ADAM CH 21 Sty 2007 12:29 4217 7
REKLAMA
  • #1 3469009
    ADAM CH
    Poziom 1  
    jak wpisac kod do radia samochodowego Audi beta [/code]
  • REKLAMA
  • #2 3469056
    ikar55
    Spec od car audio
    Ocena: 340
    Która Beta??? Jest ich co najmniej kilka.
    W okienku "szukaj" wpisz- audi beta- i poczytaj.
  • REKLAMA
  • #3 3656462
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • REKLAMA
  • #4 3656950
    pawelszostkiewicz
    Poziom 15  
    Ocena: 26
    Zadaj sobie troszke trudu i poszukaj było nieraz na forum. To jest BETA II
    A znasz kod??
  • #5 3659059
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • #6 3659226
    binis
    Poziom 22  
    Ocena: 43
    tutaj kodu na tym forum nie znajdziesz - regulamin. Jak nie chcesz płacić za kod to pozostaje kubeł.
  • #7 3659609
    TYTUS...
    Poziom 32  
    Ocena: 144
    opawelq napisał:
    mi pisze audi beta na panelu a na naklejce pisze
    BETA II 893 035 152
    made in germany
    PHILIPS 9022 215 85719
    jak sie tam kod wpisuje bo nie znam sie nic wogole nawet nie wiedzialem ze trzeba jakis kod wpisac. pytam bo radio jest zespute i musze wlaczyc a potem posprawdzac i ewentualnie naprawic

Ja myśle że tego radia jeszcze nie podłączyłeś na stole i nawet nie wiesz co jest tam grane po twoim opisie. Na mój łeb i na moją pamieć to radio akurat nie ma kodu a to co piszesz na temat kodu i inni co sie wypowiadają jest głupotką. A zanim zadasz kolejne pytanie na temat tego radia to podejć do tego odpowiedzialniej i z jakąs wiedzą o nim.
  • REKLAMA
  • #8 3663043
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  

Podsumowanie tematu

LABEL_AI_GENERATED
Dyskusja dotyczy sposobu wpisywania kodu do radia samochodowego Audi Beta, w szczególności modelu Beta II oznaczonego numerem 893 035 152, produkowanego przez Philips. Użytkownicy wskazują, że istnieje kilka wersji radia Beta, a kod zabezpieczający może nie być wymagany w tym konkretnym modelu. Próby znalezienia kodu w internecie kończą się informacjami o konieczności zapłaty za jego uzyskanie lub brakiem dostępnych danych. Jeden z uczestników sugeruje, że radio może nie mieć kodu zabezpieczającego, a inne osoby podkreślają, że na forum nie udostępnia się kodów ze względu na regulamin. W związku z brakiem kodu i problemami z radiem, autor planuje rozebrać urządzenie i wykorzystać końcówkę mocy do innego radia marki Pioneer z funkcją RDS, do którego podłączy odtwarzacz MP3. Poruszono także temat kompatybilności wyświetlaczy do odtwarzaczy MP3, jednak brak jest konkretnych rozwiązań.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA