Witam mam problem z zaprogramowaniem kości intela D2732A. Urzywam programatora Willem Pro3 (programi Willem 0.97h, 0.97ja, TomSad). Napicie programowania 21V napięcie zasialnia kości 5V & 5.6V Czas programowania 1.2ms & 12ms. Mam troche małe doświadczenie w tym temacie ale w nocie jest chyba napisane że ma być 50ms. Bardziej w programie się nie da tego zwiększyć. http://www.datasheets.org.uk/search.php?q=D2732A&sType=part
Kości są sprawne kilkakrotna odczyt i weryfikacja. Poprawnie wykasowane świetlówką TUV. Może ktoś coś robił z tymi kościami i wie jak coś na nich zapisać tym programatorem. Z zapisaniem wiekszych kości np. 27C256 nie ma żadnego problemu. A z racji tego że 2732 nie da się dostać może wiecie czym można je zastąpić jakąś więszą i w jaki sposób.
Z góry dziekuję za zainteresowanie.
Kości są sprawne kilkakrotna odczyt i weryfikacja. Poprawnie wykasowane świetlówką TUV. Może ktoś coś robił z tymi kościami i wie jak coś na nich zapisać tym programatorem. Z zapisaniem wiekszych kości np. 27C256 nie ma żadnego problemu. A z racji tego że 2732 nie da się dostać może wiecie czym można je zastąpić jakąś więszą i w jaki sposób.
Z góry dziekuję za zainteresowanie.