logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Radio Volvo SC-700:OFF na wyświetlaczu nie można wbić kodu??

boodec 23 Sty 2007 22:42 6586 4
REKLAMA
  • #1 3480019
    boodec
    Poziom 2  
    Ocena: 1
    Witam.Po odłaczeniu akumulatora został 3-krotnie wbity niepoprawny kod i na wyświetlaczu pojawił się napis OFF .Radio daje się włączyć tzn.podświetlenie i szumią głośniki.Nie skutkuje odłączenie radia na kilka godz od zasilania. Do tego po odłączeniu akumulatora w samochodzie cały czas pali sie kontrolka immobilaizera???
  • REKLAMA
  • #2 3480182
    serv112
    Poziom 13  
    Ocena: 10
    Odłączenie radia na kilka godzin chyba nic tu nie pomoże raczej trzeba je zostawić włączone tak aby wyświetlał się napis OFF i czekać aż odblokuje się możliwość wpisania poprawnego kodu najlepiej zostawić je na noc a rano powinno być dobrze

Wojtek
  • REKLAMA
  • #3 3480253
    ikar55
    Spec od car audio
    Ocena: 340
    Pozozstaw włączone radio na kilka (powyżej 3) godzin,naciśnij i przytrzymaj TA do zaświecenia się Code.
  • REKLAMA
  • #4 3484373
    boodec
    Poziom 2  
    Ocena: 1
    Dzięki za podpowiedzi ale nadal jest OFF.Kilka godz włączone ,ale radio nie chce "wołać" o kod.Na panelu radia nie mam przycisku "TA"ale wg wskazówki próbowałem z innymi przyciskami niestety bezskutecznie. Może radio zostało w jakiś sposób uszkodzone podczas wymiany aku? Samochód pochodzi z Francji w instrukcji po francusku odnośnie OFF jest coś takiego "introduisez a nouveau le code"nie znam tego języka ale po mojemu to coś o wprowadzaniu nowego kodu.Z góry dzięki za pomoc. [/youtube]
  • #5 3484634
    ikar55
    Spec od car audio
    Ocena: 340
    Wobec tego nie pozostaje nic innego jak edytowanie zawartości eepromu przez kogoś kto wie co i jak.
REKLAMA