Witam chce sobie kupić terminal zeby miec taki malutki i cichy PC tylko nie znam sie na terminalach zabardzo i mam pytanie czy na tym terminalu:
Terminal COMPAQ Thin Client T20
Procesor: 300Mhz Geode GX1 zintegrowany,
Pamięć: 32MB Flash-ROM, 64MB SDRAM na płycie (Możliwość rozbudowy do 256mb - SODIMM),
Grafika: Shared Video Memory (UMA), Maksymalna rozdzielczość
1280x1024 pixeli,
1x VGA D-Sub,
4x USB Typ A,
2x Audio (Wyjście AC97 44100khz 16bit stereo oraz mikrofon) - Jack 3.5mm,
1x Zasilanie 5V,
1x LAN RJ-45 10Base-T/100Base-TX Ethernet, Fast Ethernet
System Microsoft Windows CE 4.0
IE 5,5
czy bedzie mozna do niego podłączyc dysk 2,5? jesli nie to czy jak podłącze tam pendriva to czy bede mugł na nim zainstalowac windowsa? albo jakas wersje linuxa graficznego ? (instalowanie windowsa na pendrive jest juz obcykana:)
jak ten terminal bedzie chodzil z internetem? wiem ze to nie stacjonarny Pc ale ja nie wymagam duzo: serfing po stronkach , jakis komunikator (gg), muzyka jeszcze teledyski czy ten terminal bedzie sie sprawował ok ? czy po jednym wieczorze na nim dostane szału? ile mozna dac kasy za taki terminal ? jeszcze w konfiguracji pisze ze posiada system (System Microsoft Windows CE 4.0 IE 5,5) to gdzie on jest wgrany? jak on wyglada niestety nie mam o tym pojecia ale mam nadzieje ze mi ktoś powie co i jak
pozdrawiam i czekam na odp
Terminal COMPAQ Thin Client T20
Procesor: 300Mhz Geode GX1 zintegrowany,
Pamięć: 32MB Flash-ROM, 64MB SDRAM na płycie (Możliwość rozbudowy do 256mb - SODIMM),
Grafika: Shared Video Memory (UMA), Maksymalna rozdzielczość
1280x1024 pixeli,
1x VGA D-Sub,
4x USB Typ A,
2x Audio (Wyjście AC97 44100khz 16bit stereo oraz mikrofon) - Jack 3.5mm,
1x Zasilanie 5V,
1x LAN RJ-45 10Base-T/100Base-TX Ethernet, Fast Ethernet
System Microsoft Windows CE 4.0
IE 5,5
czy bedzie mozna do niego podłączyc dysk 2,5? jesli nie to czy jak podłącze tam pendriva to czy bede mugł na nim zainstalowac windowsa? albo jakas wersje linuxa graficznego ? (instalowanie windowsa na pendrive jest juz obcykana:)
jak ten terminal bedzie chodzil z internetem? wiem ze to nie stacjonarny Pc ale ja nie wymagam duzo: serfing po stronkach , jakis komunikator (gg), muzyka jeszcze teledyski czy ten terminal bedzie sie sprawował ok ? czy po jednym wieczorze na nim dostane szału? ile mozna dac kasy za taki terminal ? jeszcze w konfiguracji pisze ze posiada system (System Microsoft Windows CE 4.0 IE 5,5) to gdzie on jest wgrany? jak on wyglada niestety nie mam o tym pojecia ale mam nadzieje ze mi ktoś powie co i jak