Co do wgrywania Javy nic na razie nie powiem, mam telefon po prostu zbyt krótko i jeszcze tego nie robiłem. Co do aparatu w D900i to jako przykład podam, że wczoraj kolega chciał coś w pracy zeskanować, kilka stron tekstu. Skaner był zepsuty jak się okazało więc po prostu zrobiłem zdjęcie i wrzuciłem do kompa.Koleś był zadowolony wszystko czytelne i wyraźne. Jedna uwaga tylko, są dwa podobne modele a to różnice między nimi:
D900 - przeglądarka dokumentów, brak radia
D900i - brak przeglądarki, radio
Ja wybrałem D900i ponieważ ani z jednego ani z drugiego i tak nie korzystam, ale podobno w D900i bateria działa trochę dłużej, pomimo że producent podaje identyczne czasy i oprócz tego aparat robi lepsze zdjęcia. Autofocus działa bez zarzutu, szkoda tylko że lampa diodowa działa tylko do 1,5 - 2 m, ale są opcje zabawy z balansem bieli i czułością. Przykładowe foto w załączniku.
Jedna uwaga, ze względu na malutką soczewkę aparat głupieje i bierze czasem najjaśniejszy kolor jako biały w automacie dlatego warto pobawić się balansem bieli, inaczej kolor fioletowy pojawia się w różnych dziwnych miejscach.
Telefon oceniam bardzo dobrze, slider działa równo nic nie trzeszczy nie lata, a dzięki słownikowi T9 bez polskich znaków pisanie SMSów jest bardzo szybkie. Jak będę miał więcej czasu to napiszę więcej na temat telefonu. Pozdrawiam
Załączniki:
-
Zdjęcia-0021.jpg
(1.2 MB)
Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.