logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Karta C+ nie działa poprawnie z dekoderem Ferguson AF-7318 UCI - co zrobić?

ewdar 29 Sty 2007 18:59 4454 4
REKLAMA
  • #1 3503351
    ewdar
    Poziom 14  
    Ocena: 21
    Witam wszystkich forumowiczów. Mam kilka pytań odnośnie tego dekodera. którego mam od prawie roku i moje pytanie jest następujące:
    - przy karzdej zmianie ( chyba kodów) moja karta C+ nie przepuszcza uprawnień lub w bardzo małym stopniu i to z dużym opóżnieniem
    - zmiana pakietu na wyższy lub niższy ew. inne programy też tak się dzieje
    - a teraz przy dodaniu kilku programów do istniejącego pakietu od czwartku 25.01.07 aż do dzisiaj nie miałem uprawnień
    - dokonywałem reaktywacji karty przez internet jak i telef. w dziale C+
    - może należałoby tego Fergusona przeprogramować ? Czy to jest ew. trudne? i czy coś to pomoże lub może z kartą jest coś nie tak?
    Proszę o pomoc w tym temacie.
    Pozdrawiam Darek
  • REKLAMA
  • #2 3504076
    cardsplitter
    Poziom 13  
    Ocena: 3
    zapewne twój dekoder był już przerabiany a stare softy do fergusonów nie przepuszczają instrukcji z satelity do karty kodowej
    poszukaj na www.laki.dvhk.pl nowego softu do swojego dekodera lub wgraj mu oryginalne oprogramowanie ze strony producenta
    opis wgrywania masz tutaj http://laki.dvhk.pl/faq/tomy/1018/1018.html
    pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #3 3504188
    ewdar
    Poziom 14  
    Ocena: 21
    Witam Kolego ! od kiedy mam ferusona w domu od nowości poza progi mojego domu nie wychodził i nikt zdecydowanie nikt przy nim nie grzebał!
    Tak więc ta kwestia odpada!
    A co do strony Lakiego to jest temat rzeka! trzeba być naprawdę dobrze zorientowanym co gdzie i do jakiego tunera( wersja typ ) pobrać !
    Może Ty kolego jesteś " okrzesany " terminologii ale nie wszyscy!
    Pozdrawiam i czekam na inne może bardziej logiczne rozumowania!
  • REKLAMA
  • #4 3504779
    rj22
    Poziom 20  
    Ocena: 20
    Witam
    skoro to co tam pisze nie przemawia do Ciebie to nie pozostaje Ci nic innego jak poszukać odpowiedniego serwisu
    Pozdrawiam
  • #5 3504861
    MrokDuszy
    Poziom 17  
    Ocena: 8
    wgraj nowy orginalny soft producenta www.ferguson.pl/pliki.php i bedzie przechodzic wszystko gora do 30min na karte
REKLAMA