logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Radio VW Gamma 3 - jak wpisać kod, gdy wyświetla się SAFE?

llxtomxll 01 Lut 2007 09:59 10107 2
REKLAMA
  • #1 3513969
    llxtomxll
    Poziom 10  
    Witam
    Posiadam radyjko VW Gamma 3 firmy Philips. Mam tez do niego kod. Poczytałem troche i w eim, że aby odkodować, trzeba najpierw przytrzymac razem M+VF .... wpisac kod i ponownie zatwierdzić M+VF. U mnie na wyświetlaczu cały czas jest napis SAFE ...i jak trzymam nawet pare minut te giziki M+VF to nic sie nie zmienia...radnio nie prosi o KOD...co to może być ?
    Z góry dzięki za pomoc.
  • REKLAMA
  • #2 3513989
    SlaweK
    Poziom 43  
    Ocena: 913
    Jeśli jest dobrze podłączone w samochodzie to włącz zapłon, inaczej masz coś nie tak, albo z podłączeniem albo z radiem.

SławeK
  • #3 3514031
    llxtomxll
    Poziom 10  
    OK! Już mam! Dopiero teraz doczytałem, że najpierw trzeba wcisnąc te przyciski, a dopiero potem przekręcić potencjometr i włączyć radio. Radio to kupiłem dziś rano....dziwni mnie tylko jedna rzecz, mianowicie tak nawet jak dam głośnośc na maksa to nie słychac za głosno....tak nawet dosyć cischo. Dodam tylko, że radio jest włączone pod akumulatorem i pod głosnikiem z wierzy domowej w celku jego sprawdzenia.

Dodano po 49 [sekundy]:

JUŻ WSIO GRA..... balans był przestqawiony ! hehe :) Teraz jest na sprzedaz jakby ktoś chciał :)
REKLAMA