Witam
Mam poważny problem z w/w kartą. Kilka dni temu podczas grania pojawiły się bardzo wyraźnie uszkodzenia grafiki - artefakty. Chwile póżniej gra wylaczyła się i pojawił się dziwny komunikat odnośnie hardware'u. Od tamtej pory żadna gra nie chce sie uruchomić. Zmienialem, aktualizowałem sterowniki i nic. O przegrzaniu karty tez nie moge mówić bo zamontowantowałem dodatkowy went ktory chłodzi kartę od góry. Czyściłem karte, sprawdzałem styk doprowadzający napiecie i wszystko jest chyba w porządku. Co gorsza artefakty te pojawiają się także w DOSIE!.
Oto komunikaty z 3Dmark03:
Hardware does not support bilinear texture
-----||--------------- support cube texture
----||----- support comresed texture
-----||---- support framebuffer alpha
Your system cannot run any test of 3dmark03
Co może być przyczyną takiego stanu rzeczy i czy da sie to naprawić?.
Czy możliwe ze padł bios karty?
Karta pracuje na standardowych 277/270 MHz.
Czekam na odpowiedzi
Pozdrawiam
Mam poważny problem z w/w kartą. Kilka dni temu podczas grania pojawiły się bardzo wyraźnie uszkodzenia grafiki - artefakty. Chwile póżniej gra wylaczyła się i pojawił się dziwny komunikat odnośnie hardware'u. Od tamtej pory żadna gra nie chce sie uruchomić. Zmienialem, aktualizowałem sterowniki i nic. O przegrzaniu karty tez nie moge mówić bo zamontowantowałem dodatkowy went ktory chłodzi kartę od góry. Czyściłem karte, sprawdzałem styk doprowadzający napiecie i wszystko jest chyba w porządku. Co gorsza artefakty te pojawiają się także w DOSIE!.
Oto komunikaty z 3Dmark03:
Hardware does not support bilinear texture
-----||--------------- support cube texture
----||----- support comresed texture
-----||---- support framebuffer alpha
Your system cannot run any test of 3dmark03
Co może być przyczyną takiego stanu rzeczy i czy da sie to naprawić?.
Czy możliwe ze padł bios karty?
Karta pracuje na standardowych 277/270 MHz.
Czekam na odpowiedzi
Pozdrawiam