logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Sony Ericsson Z610i wyłącza się po nocy – jak zaktualizować firmware i uruchomić?

willyvmm 05 Lut 2007 07:47 1041 4
REKLAMA
  • #1 3530022
    willyvmm
    Poziom 31  
    Ocena: 364
    Witam.
    Moja Pani ma SE z610i i od jakiegoś czasu są z nim problemy. Otóż telefon po prostu jak poleży przez noc nieużywany, wyłącza się i nie da się włączyć. kilka razy udało mi się go odpalić, potem był w serwisie i oni jakoś go obudzili (wyjęcie baterii nie pomagało) i kazali się udać do bardziej autoryzowanego serwisu w celu reinstalacji oprogramowania (tak to określili). Dzisiaj znów padł ...

Czy te typy tak mają i czy jest jakiś inny sposób na włączenie tego telefonu (w serwisie im się udało)

Gdzieś w sieci wyczytałem że w tym telefonie można online sobie uaktualnić firmware ... ale coś nie mogę tego znaleźć i nie jestem do końca pewien czy to o ten telefon chodziło.

pozdrawiam willy.
  • REKLAMA
  • #2 3530277
    Fyszo
    Poziom 37  
    Ocena: 115
    Pewnie bateria sie wyładowuje. I rzeczywistym uszkodzeniem jest problem z ładowaniem.
  • REKLAMA
  • #3 3533651
    meiwer
    Poziom 2  
    ja mysle ze to spięcie na płytce to robi bardzo możliwe że spowodowane od jakiegos upadku ... zmien sobie softa na najnowszego
  • REKLAMA
  • #4 3534633
    Fyszo
    Poziom 37  
    Ocena: 115
    Softa to pewnie w tym komisie juz robili i niepodziałało to oddali. Układ ładowania trzeba sprawdzic! I Ewentualnie wygrzac flasha. One tam czesto padaja. Albo nie mogli sie zkomunikowac i tez wydali.
  • #5 3535069
    willyvmm
    Poziom 31  
    Ocena: 364
    Hehe a czy ja pisałem o KOMISIE ?? aktualnie telefon został uznany za niesprawny i będzie wymiana na nowy. Układ ładowania działa prawidłowo. A telefon po prostu włączał się jak miał ochotę od jakiegoś czasu.

Pozdrawiam Willy.
REKLAMA