logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Bear Share - reset komputera, utracony ściągany plik

Test Driver Skoda 05 Lut 2007 17:50 867 3
REKLAMA
  • #1 3531921
    Test Driver Skoda
    Poziom 13  
    Ocena: 2
    Witam!
    Ostatnio kiedy ściągałem bajki dla mojego dziecka musialem wykonac reset komputera, ponieważ system się zawiesił. Jak się potem okazało, pliki które aktualnie ściągał zostały utracone; nie ma ich na liście pobieranych.
    Czy jest możliwośc wrzucenia ich z powrotem no tę listę bez zaczynania tego od nowa? Miałem ściągnięte około 300 MB.
    Gdy przegladałem katalogi, w którym zainstalowany jest proram, odnalazłem folder, w którym zapisywane były nieściągnięte do końca pliki, byc może da sie z tym coś zrobic. Kiedy próbuje odnaleźc w szukanych plik, który wczesniej pobierałem, niestety zaczyna znowu od zera.
    Damy rade?
    Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #2 3549823
    mauro368
    Poziom 11  
    zamknij i odpal na nowo bear sharea jezeli masz zmieniony katalog download to przenies je do nowego i odpal na nowo bear share
  • REKLAMA
  • #3 3549935
    drakon3
    Poziom 15  
    Ocena: 7
    Ten program zapisuje plik co pare kB więc gdzieś on musi być, może mieć zmienioną nazwe albo zakodowaną. Poszukaj może program ma jakąś historie ściąganych plików.
  • #4 3550678
    Shadowek
    Poziom 31  
    Ocena: 24
    też mi się tak zdarza... lecz jednak nie udało mi się kontynuować dalszego ściągania plików... a póki co pliki najpierw się ściągają do katalogu Bearshare>Temp... nie wiem jednak czy da się kontynuować ...
REKLAMA