Witajcie, wiem sprzęt archaiczny, mam dobry telewizor i w miare sprzęta ale w sypialni jest stary Panasonic 28" i do niego podpięty włąśnie ten "dziadek". Trzymał sie w miarę, bo jak wiadomo miewa ten model usterki przeróżne, jakoś z nich wychodziłem ale teraz klapa ;(
Jakąkolwiek kasetę odtwarza dobrze ale coś się stało z nagrywanym dźwiękiem? do tej pory był oki, ale teraz nagrywa się b. cicho i aby go usłyszeć przy odtwarzaniu to skala idzi prawie na maxa a co za tym idzie słychać już wszystko tylko nie nagrany głos! ;(
Może jakiś reset albo kable? Russzałem nimi nawet sprawdzałem euro wygląda oki!
Macie jakieś pomysły bo Żonka nagrywa na nim MjM a jak wysiadł to męczy mnie o nagrywarkę DVD + HDD ale ja sie nie moge zdecydować i szukam pomocy u Was!
pozdr
Jakąkolwiek kasetę odtwarza dobrze ale coś się stało z nagrywanym dźwiękiem? do tej pory był oki, ale teraz nagrywa się b. cicho i aby go usłyszeć przy odtwarzaniu to skala idzi prawie na maxa a co za tym idzie słychać już wszystko tylko nie nagrany głos! ;(
Może jakiś reset albo kable? Russzałem nimi nawet sprawdzałem euro wygląda oki!
Macie jakieś pomysły bo Żonka nagrywa na nim MjM a jak wysiadł to męczy mnie o nagrywarkę DVD + HDD ale ja sie nie moge zdecydować i szukam pomocy u Was!
pozdr