Witam,
Mam tą kartę aktualnie w swoim komputerze (Athlon XP2200+, 512MB RAM, SB Live 5.1). Co mogę powiedzieć, to w sumie spisuje się dobrze i nie ma większych mankamentów. Mam podłączoną kablówkę i obraz jest dobrej jakości. Przełączanie kanałów TV odbywa się trochę za wolno jak dla mnie (widziałem starsze karty TV i przełączanie odbywało się znacznie szybciej). Plus to większość funkcji dostępna jest na pilocie - łącznie z teletekstem, przełącznik TV/FM, Audio, nagrywanie, Sleep, etc. Znajomy ma ową starszą kartę TV i nie ma załączania teletekstu z pilota - rzecz błaha, ale gdy się ogląda TV na monitorze w Fullscreen i chciałoby się załączyć teletekst to dużym ułatwieniem staje się klawisz na pilocie, zamiast gmerać i szukać programu do jego obsługi. Radyjko chodzi dobrze o ile ma się dobrą antenę

Osobiście mam dołączoną taką ze wzmacniaczem kupioną w jakimś hipermarkecie za kilkadziesiąt PLN. Przełączanie kanałów odbywa się w takim samym tempie jak w TV. Interfejs jest przejrzysty i konfiguracja nie sprawia problemu. Polecam opis w PDF dostępny na stronie producenta - jest dosyć wyczerpujący. Ogólnie oceniam tą kartę pozytywnie. Jakbyś miał pytania pisz do mnie na GG - z przyjemnością odpowiem. Pozdrawiam.