logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Fiat Marea problem z prawym tylnym światłem stop/pozycyjne

radekb1 12 Lut 2007 20:27 1695 3
REKLAMA
  • #1 3561428
    radekb1
    Poziom 2  
    żarówka Ok. sprawdziłem w lewym kloszu. prawy kierunkowskaz i przeciwmgielne działa. Gdzie szukać awarii???

HELP!!
  • REKLAMA
  • #2 3561477
    cinek1989
    Poziom 11  
    sprawdz wszystkie bezpieczniki czy sa sprawne jezeli beda sprawne sprawdz czy masa jest podlaczona jezeli jest i wszystko jest ok to pewnie masz zwarcie w skrzynce bezpiecznikow bys musial rozkrecic i popatrzec i posprawdzac miernikiem jak to bedzie ok to poprostu zmostkuj w skrzynce bezpiecznikow przewody ktore sa od lewej i prawej lampy albo prosciej przeciagnij z lewej lampy do prawdj przewody pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #3 3561691
    Elektron1234
    Poziom 20  
    Ocena: 100
    Witam
    Nie wiem dokladnie czy osw rejestracji jest w zderzaku tylnym ale jesli jest przewod idacy do prawej lampy jest tam zlaczony i tam szukaj
    jesli osw rejestracji jest na tylnej klapie instalacja w niej sie nie laczy i uwazaj ta podpowiedz za niebyla
    Pozdrawiam
  • #4 3561860
    Arek84
    Poziom 16  
    Ocena: 41
    a masz wskaznik na desce rozdzielczej czy cos sie nie przeplailo? kiedys w aucie znajomego takim jak mowim mare weekend nawalil licnzik wlasnie to co pokazuje przpelanie zarowki itp i nie dzialaly swiatla z tylu chyba pozycyjne
REKLAMA