logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jakie MP3 poleciacie? Interesują mnie firmowe modele.

kameleon7 20 Lut 2007 13:30 1386 9
REKLAMA
  • #1 3594708
    kameleon7
    Poziom 11  
    Ocena: 2
    Interesują mnie głównie firmowe modele.. i jestem zainteresowany czymś takim: KLIK ;-)

Chciałbym uzyskać opinie na temat tego sprzętu ;) Ew. jakieś inne propozycje o takich parametrach.. podobnej cenie.

Z góry dzięki.
  • REKLAMA
  • #2 3597709
    curylop
    Poziom 16  
    Ocena: 21
    Ja bym polecił jakiegoś CREATIVA mam i fajnie chodzi a o takim mi nic nie wiadomo
  • REKLAMA
  • #3 3597728
    KanekS
    Poziom 29  
    Ocena: 40
    Tylko Creative. :}
  • #4 3598204
    szpara
    Poziom 28  
    Ocena: 43
    A ja polece irivera np t10.Posiadam takowego i jestem zadowolony.Ma pojemność 1G, dyktafon i radio, co czasami się przydaje.

Pozdrawiam.
  • #5 3598350
    borus9992
    Poziom 13  
    czesc. polecam creativa, sa najlepsze,rzadko sie psuja. Nie kupuj taniej tandety firmy mpower, to jest szajs.
  • #6 3598654
    -ArtuR-
    Poziom 21  
    Ocena: 4
    a ze sie tak zapytam to ile kolega moze maksymalnie gotowki przeznaczyc na odtwarzacz?

Ja ze swojej strony moge polecic Sandisk`a naprawde bardzo dobre odtwarzacze...
    Porownywalem Sandisk`a c240 z Creative MuVo V100 i Sandisk jakoscia dzwieku na standardowych sluchawkach bije creative`a na leb...
  • REKLAMA
  • #7 3598973
    kameleon7
    Poziom 11  
    Jakies 200-230 zl :) Gdybym znalazł cos fajnego no to moze 250 nawet ;) Ale chce zeby był dyktafon przede wszytskim i zeby to ladnie grało pamiec minimum 512... kupil bym sony bo ma rewelacyjny dzwiek gdyby nie to ze nie mają dyktafonów :(

PS. No i mam slabosc do wyswietlaczy OLED ^^
    PS2. Creative jest spoko.. ale słyszalem ze na standardowych słuchawkach rewelacji nie ma.. oraz z wygladu mi sie srednio podobaja :) Chyba sie wybiore do stolicy do empiku.. i tam zdecyduje :roll: Juz mi sie w glowie kreci od tego wybierania :)
  • REKLAMA
  • #8 3599028
    -ArtuR-
    Poziom 21  
    Ocena: 4
    jezeli taka suma to idealnie miesci sie w niej Sandisk SANSA c240 1GB pamieci, dyktafon, slot na karty pamieci, kolorowy ekran (jak na mp3 to jakosc ekranu jest niezla) dodam od siebie ze na standardowych sluchawkach gra bardzo fajnie :)
  • #9 3599095
    kameleon7
    Poziom 11  
    -ArtuR- napisał:
    jezeli taka suma to idealnie miesci sie w niej Sandisk SANSA c240 1GB pamieci, dyktafon, slot na karty pamieci, kolorowy ekran (jak na mp3 to jakosc ekranu jest niezla) dodam od siebie ze na standardowych sluchawkach gra bardzo fajnie :)

Sprawdze go napewno :) Dzieki.

Jesli macie jeszcze jakies propozycje to piszcie chętnie rozważę ;-) iRivier to chyba nie moja kieszen w tym przypadku ;)
  • #10 3667662
    kameleon7
    Poziom 11  
    Kupiłem iRiver'a T10 512 MB (czerwony) :P W mp3Store :) Odtwarzacz rewelacja ^^

Podsumowanie tematu

LABEL_AI_GENERATED
W dyskusji na temat polecanych firmowych odtwarzaczy MP3 użytkownicy rekomendują przede wszystkim modele marek Creative, iRiver oraz SanDisk. Creative jest chwalony za niezawodność i dobrą jakość działania, choć niektórzy zwracają uwagę na przeciętną jakość dźwięku na standardowych słuchawkach oraz estetykę. iRiver T10 wyróżnia się funkcjami dodatkowymi, takimi jak dyktafon i radio, oraz pojemnością do 1 GB, co odpowiada wymaganiom użytkownika. SanDisk Sansa c240 z 1 GB pamięci, kolorowym ekranem i slotem na karty pamięci jest polecany jako urządzenie o dobrej jakości dźwięku i funkcjonalności w budżecie około 200-250 zł. Użytkownik poszukuje odtwarzacza z dyktafonem, minimum 512 MB pamięci, dobrym dźwiękiem oraz wyświetlaczem OLED, co ogranicza wybór. Ostatecznie zdecydował się na iRiver T10 512 MB, który ocenia jako rewelacyjny.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA