logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jaki kupić MP4? Jaki inny model możecie polecić?

michalmiko 20 Lut 2007 14:08 1575 8
REKLAMA
  • #1 3594861
    michalmiko
    Poziom 17  
    Ocena: 18
    Witam.
    Zastanawiam się nad zakupem odtwarzacza mp4.
    Podoba mi się taki:http://www.allegro.pl/item165595915_najtaniej_mp4_2gb_samsung_1_8_02.html
    Czy on jest dobry?
    Jaki inny możecie polecić?
    Interesuje mnie z lcd 262tys. kolorów i dyskiem 2GB lub więcej. Cena: rozsądna ;)
  • REKLAMA
  • #2 3594896
    dmneuro
    Poziom 21  
    Ocena: 14
    Moze byc, warto kupić firmowe aby nie mieć problemow ze sprzetem, gwarancja itp. Unikac tevionow, medionow i innego szajsu ;)
  • REKLAMA
  • #3 3595820
    michalmiko
    Poziom 17  
    Ok dzięki za rade, mam nadzieje, że dokonam dobrego wyboru...
    Szkoda że Creative są bardzo drogie :(
  • REKLAMA
  • #4 3603188
    danon
    Poziom 2  
    też miałem na oku ten odtwarzacz mp4 ale one nie są odtwarzaczmi firmy Samsung tylko pamieć mają samsunga lub jakiś inny element i tyle. Nie wiem nie użytkowałem go iciężko jest mi cokolwiek powiedzieć ale ja sam osobiście kupiłem w koncu Ipoda Apple 2 GB
  • #5 3603813
    zbyszq
    Poziom 18  
    Ocena: 9
    przy kupnie tej taniej chińszczyzny nie zapomnij zwrócić uwagi na jaki okres dostaniesz gwarancję, niektóre egzemplarze psują się bez powodu (miałem to z podobnym MP3 kupionym na aukcji)
  • #6 3604022
    Mate k
    Poziom 11  
    Ocena: 1
    Ja wygrałem Ipoda nano 1GB czarnego i to chodzi niesamowicie :) jest gittt!! co prawda nie odtwarza MP4 ale tak dochodząc do wniosku to na co Ci ogladac filmy na 1,8" wyswietlaczu:| nie jest to za zdrowe dla oczów. :D
    ale słyszałem że da sie jakoś z tuningowac ipoda nano poprzez soft i filmy z gierkami pochodza tylko ze strata gwary w tym przypadku:) więc dwa latka poczekac trza :D

POZDRO!!

Dodano po 1 [minuty]:

przepraszam za pomyłkę oczu a nie oczu machłem się :D no i cena ipoda nano nie jest za mała :) :D
    ALE POLECAM!!

Dodano po 20 [sekundy]:

oczu a nie oczów:D
  • REKLAMA
  • #9 3610867
    michalmiko
    Poziom 17  
    Dzięki za wypowiedzi :)
    Ja nie mówiłem, że to jest Samsung. On ma podobno dysk Samsunga, a radio Philipsa... Nic, zamówiłem - zobaczymy... :)

Podsumowanie tematu

✨ Dyskusja dotyczy wyboru odtwarzacza MP4 z ekranem LCD 262 tys. kolorów i dyskiem o pojemności co najmniej 2 GB w rozsądnej cenie. Proponowany model z Allegro to MPower E70, który posiada dysk Samsunga, ale nie jest produktem firmy Samsung. Użytkownicy zalecają wybór markowych urządzeń, aby uniknąć problemów ze sprzętem i gwarancją, oraz ostrzegają przed tanimi chińskimi produktami, które często się psują, np. uszkodzenie wejścia słuchawkowego czy zawieszanie się urządzenia. Alternatywnie polecany jest iPod Apple 2 GB lub iPod nano 1 GB, choć droższe i bez natywnego wsparcia MP4. Model MPower E100 z ekranem 2,0 cala i wbudowanym głośnikiem jest oceniany pozytywnie jako nowsza wersja podobnego urządzenia. Wskazano również, że oglądanie filmów na małym ekranie 1,8 cala może być niezdrowe dla oczu. Przy zakupie tanich odtwarzaczy warto zwrócić uwagę na długość gwarancji.
Podsumowanie wygenerowane przez AI na podstawie treści dyskusji.
REKLAMA