logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Odtwarzacz MP4 B091820B 1,8 z FM i grami – czy warto kupić z Allegro?

override_23 26 Lut 2007 18:41 1451 6
REKLAMA
  • REKLAMA
  • #2 3620780
    zin3
    Poziom 11  
    Ocena: 6
    Witam

Fajnie wygląda.
  • REKLAMA
  • #3 3621316
    borus9992
    Poziom 13  
    kolejny odtwarzacz fimy "Zaichong" importer XXX Wrocław. Made in China :) Nie polecam. Fajne parametry ale bez firmy, i podzespoly samsung heheh. Jak cos to lepiej firmy Mpower przynajmniej przyznaja sie do swoich produktów
  • #4 3628355
    adiida
    Poziom 10  
    nie polecam takich odtwarzaczy mp4
    becuse:

przyciski śiadają szybko,
    wyswietlacz słaby i szybko można go uszkodzić,
    wykonanie made in china ....
    dźwięk jak na starych adapterach ...

za cene taką nie kupisz dobrego odtwarzacza mp4 !!!
    lepiej kupić sobie mp3 z creativa ! i masz pewność że to bedzie chodzic ...
  • REKLAMA
  • #5 3628791
    zjaaadac
    Poziom 12  
    Ocena: 2
    adiida powiedz mi gdzie jest mp4 z pancernym wyswietlaczem?? chyba wiekszosc ladowanego sprzetu na rynek jest dalikatna bo do wbijania gwozdzi jest mlotek :) creativ to przereklamowany sprzecior i tez wcale nie jest jakis super dobry!! jak ktos chce cacka z bajerami i dobrej jakosci muzyke+ wykonanie to musi miec wieksza sumke do wydania na iriver te to potrafia kosztowac!!
    ja osobiscie uzywam cos pokroju noname i zmieniam to co jakis czas po klopocie jakosc w miare wystarczajaca bo wybieram uklad z takim co siedza w creative!! a tak naprawde to jak masz dobre sluchawki to wiecej ci to da w wielu przypadkach niz sam mp graj!! proponuje nauszne technics'y sa lekko mowiac w pyte!!! :)
  • REKLAMA
  • #6 3644571
    zjaaadac
    Poziom 12  
    Ocena: 2
    aha no i warto zwrocic uwage na micro jack to nie jest mini!! jakosc sluchawek w tym sprzecie pozostawia wiele do zyczenia wiec lepiej kupic na mini jack 3,5 albo zastosowac przejsciowke z micro jack na mini jack!!
  • #7 3644929
    michalmiko
    Poziom 17  
    Ocena: 18
    Mam taki sam odtwarzacz.
    W sumie to tak: Jakość dźwięku w formacie mp3 jest zadowalająca, filmy przekonwertowane dołączonym oprogramowaniem na format AMV mają beznadziejny dźwięk (jak by nie było styku na słuchawkach) zacinają się i nieodtwarzają w większości przypadków do końca.
    Klawisze nienajlepszej jakości, latają w jak by miały zaraz wypaść.
    LCD wyświetla ładnie.
    Ja zapłaciłem coś około 180zł i jak na tą cene to w sumie jest OK.
    P.s. Widziałem niedawno w markecie mp4 z pamięcią 512MB za 199zł więc cena z Allegro jest raczej atrakcyjna.

Podsumowanie tematu

✨ Odtwarzacz MP4 B091820B 1,8 cala z funkcją radia FM i grami dostępny na Allegro budzi mieszane opinie. Urządzenie pochodzi od chińskiego producenta "Zaichong" i jest krytykowane za słabą jakość wykonania, w tym podatne na uszkodzenia przyciski oraz delikatny wyświetlacz LCD. Jakość dźwięku w formacie MP3 jest oceniana jako zadowalająca, jednak odtwarzanie filmów w formacie AMV jest problematyczne – dźwięk jest słaby, a odtwarzanie często się zacina. W zestawie znajduje się oprogramowanie do konwersji filmów, które jednak nie zapewnia dobrej jakości. Złącze słuchawkowe to micro jack, co może wymagać adaptera na popularny mini jack 3,5 mm. Cena około 180 zł jest atrakcyjna w porównaniu do podobnych modeli dostępnych w marketach. Alternatywnie polecane są odtwarzacze firm Mpower lub iriver, które oferują lepszą jakość i trwałość. Wskazuje się również, że lepsze słuchawki (np. Technics) mogą poprawić odbiór dźwięku niezależnie od odtwarzacza.
Podsumowanie wygenerowane przez AI na podstawie treści dyskusji.
REKLAMA