logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

dejan + m2bus? Zepsuta końcówka od 8210, flashowanie Nokii.

lukinho 28 Lut 2007 16:50 1653 5
REKLAMA
  • #1 3628072
    lukinho
    Poziom 2  
    a wiec kupilem kabel (patrz nizej) i mialem jeszcze dejana 1.0 ale zepsula mi sie koncowka od 8210 a chcem sflashowac owa nokie. Czy z tego zestawu cos uda mi sie zrobic? bo w knoku pisze "cannot prepare phone" natomiast w rolisie slychac jak wlaczam program taki maly zgrzyt ale jak wyskoczy mi komunikat zebym wcisnal wlacznik to nic sie nei dzieje.

dejan + m2bus? Zepsuta końcówka od 8210, flashowanie Nokii.
  • REKLAMA
  • #2 3628678
    maxiu125
    Poziom 13  
    Zacznij od podpięcia ładowarki w momencie jak program poprosi o włączenie telefonu.
  • REKLAMA
  • #3 3628901
    lukinho
    Poziom 2  
    nic z tego to samo ...

Dodano po 3 [minuty]:

i z tego co zauwazylem to w tej koncowce co sie podalcza do telefonu to we wczesniejszej koncowce ktora miala wraz z dejanem bylo po jednym kabelku na kazdy bolec tu natommiast jest inaczej
  • REKLAMA
  • #4 3637376
    PETERBB
    Poziom 20  
    Ocena: 3
    tym kablem nie dasz rady on nadaje sie tylko do przeliczenia smu lub unlocka zeby zrobic flash komunikacja przy dejan 1.00 1.05 szla po lpt a rolis ten interfejsy wykorzystuje
  • REKLAMA
  • #5 3638034
    lukinho
    Poziom 2  
    kabel dejana mam tylko wlasnie z tego kabla wzialem koncowke i nie idzie;/
  • #6 3640691
    CaMIkaZEe
    Poziom 20  
    Ocena: 9
    znaczy tak koncowke wylutowales i podmieniles i nie ma kontaktu z telefonem. Pamietam kiedys jak uzywalem dejana tez meczylem sie z 8210. A mam dwie koncowkii zawsze to samo i podobne komunikaty. Trzeba pzreczyscic styki i mocno dociskac zlacze. Najlepiej sprawdz miernikiem czy pomiedzy koncowka a pinami sa pzrzejscia. Z reguly przez caly czas flashowania sciskalem kabel :/
REKLAMA