logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Amplituner AKAI AA-V2050 - jaki pilot zdalnego sterowania pasuje?

lb2 04 Mar 2007 16:37 3235 4
REKLAMA
  • #1 3642762
    lb2
    Poziom 11  
    Witam
    Poszukuje osoby ktora ma ten amplituner.Chodzi mi o to jaki do nie go jest pilot zdalnego sterowania.Ewentualnie moze ktos wie na jakich kodach od pilota uniwersalnego moze to chodzic.
    Co prawda na tylnej sciance napisane jest Akai japan.
    Ale ni hu hu nie wyglada mi to na produkcje japonska

Pozdrawiam:
    lb2
    Załączniki:
    • Amplituner AKAI AA-V2050 - jaki pilot zdalnego sterowania pasuje? 170104090.jpg (158.97 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • #2 3644463
    Artur k.
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 1701
    Witam

Kody pilota uniwersalnego znajdziesz w instrukcji obsługi od pilota.

O model pilota musiałbyś popytać w sklepach, które zajmują się sprzedażą pilotów.
    np. tu: http://www.piloty-sklep.com.pl/sklep.php
    Wyślij zapytanie to zapewne Ci ktoś odpowie.
    Możesz także wysłać zapytanie do firmy AKAI albo do jakiegoś autoryzowanego serwisu.

Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #3 3645049
    lb2
    Poziom 11  
    Witam
    Niestety to nie jest tak latwo jak sie wydaje .Mialem juz u siebie 5 pilotow uniwersalnych obsluguja co prawda urzadenia firmy Akai ale tylko dvd,vcr,tv.Nie obsluguja audio .Byly to co prawda najtansze piloty.slyszalem ze Mack ma obsluge Akai audio.

Wydaje mnie sie ze na terenie Polski nie ma zadnego autoryzowanego serwisu Akai ?

Pozdrawiam:
    lb2
  • REKLAMA
  • #4 3645383
    Artur k.
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 1701
    lb2 napisał:

Wydaje mnie sie ze na terenie Polski nie ma zadnego autoryzowanego serwisu Akai ?

Możliwe że nie ma, nie sprawdzałem. Za to są sklepy w których możesz zapytać o pilot (nawet podałem Ci adres).

Pozdrawiam
  • #5 5655609
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
REKLAMA