Problem wygląda w ten sposób: Na początku podpiąłem IrDĘ do komputera. Sprzęt zainstalowano poprawnie i jest gotowy do użycia. NAstępnie włączyłem IrDĘ w telefonie i mam komunikat że siemens jest w zasięgu i mogę wysłać do niego plik. Wszystko idzie ładnie pięknie do póki nie chce przesłać pliku z telefonu na komputer:cry:.Gdy w telefonier dam żeby wysłała plik przez IrDĘ, pokazuje mi że "brak urządzenia".
Tak właśnie wygląda problem:cry:
Walczyłem już na różne sposoby. Bawiłem sie nawet z jakimiś prędkościami przesyłu czy coś takiego.
Co ciekawe to kiedyś taką samą IrDĘ ja mam pożyczyłem od kolegi podłaczyłem wszystko sie ładnie pięknie zainstalowało i pięknie bez żadnych oporów szło w jedną i w drugą strone...
Proszę o pomoc co robie tylko w krytycznych momentach i już nie mam sił na kombinowanie:cry:
Z góry wielkie dzięki wszystkim którzy wesprą mnie i pomogą
Odpowiem na wszystkie pytania
Tak właśnie wygląda problem:cry:
Walczyłem już na różne sposoby. Bawiłem sie nawet z jakimiś prędkościami przesyłu czy coś takiego.
Co ciekawe to kiedyś taką samą IrDĘ ja mam pożyczyłem od kolegi podłaczyłem wszystko sie ładnie pięknie zainstalowało i pięknie bez żadnych oporów szło w jedną i w drugą strone...
Proszę o pomoc co robie tylko w krytycznych momentach i już nie mam sił na kombinowanie:cry:
Z góry wielkie dzięki wszystkim którzy wesprą mnie i pomogą
Odpowiem na wszystkie pytania