Witam.Drodzy koledzy pomóżcie ,bo mam już mętlik w głowie.Radio jak w temacie - uszkodzony był mechanizm CD -naprawiłem i ok.Ale zastanawia mnie jedna rzecz.Po naciśnięciu EJECT /OFF ma małym panelu ,mały panel cofa się tak jak powinien duży zjeżdża w dół tak jak powinien,płyta wychodzi a panele zostają na swoich miejscach i dopiero włożenie płyty bądź reset radia powoduje,że panele wracają na miejsce.Poza tym i CD i tuner pracują bez zarzutu.Z tymi panelami tak ma być czy to jest usterka?
Chyba się trochę pospieszyłem z tym postem.Właśnie znalazłem usterkę.Winny całej sytuacji był switch umieszczony na górnej części mechanizmu cd, położony najbliżej przodu.Był dość wrednie uszkodzony-gdy dotykałem go manetką miernika zaczynał dzialać i wprowadził mnie w błąd.Pozdrawiam...
Seba312
Chyba się trochę pospieszyłem z tym postem.Właśnie znalazłem usterkę.Winny całej sytuacji był switch umieszczony na górnej części mechanizmu cd, położony najbliżej przodu.Był dość wrednie uszkodzony-gdy dotykałem go manetką miernika zaczynał dzialać i wprowadził mnie w błąd.Pozdrawiam...
Seba312