Zakupilem w/w niewiarygodnie wychwalana karte za super jakosc
obrazu i oprogramowania.
Byc moze jestem zbyt wymagajacym uzytkownikiem ale
jak dla mnie to karta jest skrajnie niskiej jakosci.
A moze tylko moj egzemplarz ?
Po pierwsze poziom dzwieku z TV jest bardzo slaby.
Nie jest to problem podlaczenia "kabelkowego" bo poziom dzwieku z radia
jest bardzo dobry, az sie boje o glosniki jak przypdakiem przelacza TV -> FM
Po drugie:
Wyszukiwanie programow dziala OK ale poukladanie ich w zadanej kolejnosci (tylko ja chce programy ustawiac ?) jest horrorem, przemieszczanie pozycji wlasciwie nie podlaga zadnym regulom, na miejsce "dociera" inna czestotliwosc. Mam wrazenie ze program zostal wydany po pierwszej udanej kompilacji bez jakichkolwiek testow. Zapis ustawienia programow na dysk "prawie działa". Po wczytaniu jest to co zapisalem, ale po wyjsciu z ustawien i wejsciu gina nazwy.
Korzystam z winfast PVR ver. 3.0.10.98.
Oczywiscie problemy takie sie rozwiazuje po pierwsze przez zainstalowanie najnowszego softu, tyle ze na stronie producenta nie dziala
zaden z 3 mirrorow gdzie on niby jest.
Czy ktos moglby mi udostepnic jakis nowszy soft ?
Czy moje problemu sa odosobnione.
Znalazlem setki problemow z ta karta, niebieski obraz, zupelny brak dzwieku, brak strojenia itd. ale o tych ktore ja mam nie czytalem.
A swoja droga kto robi te testy w ktorych ta karta jest rewelacyjna.
obrazu i oprogramowania.
Byc moze jestem zbyt wymagajacym uzytkownikiem ale
jak dla mnie to karta jest skrajnie niskiej jakosci.
A moze tylko moj egzemplarz ?
Po pierwsze poziom dzwieku z TV jest bardzo slaby.
Nie jest to problem podlaczenia "kabelkowego" bo poziom dzwieku z radia
jest bardzo dobry, az sie boje o glosniki jak przypdakiem przelacza TV -> FM
Po drugie:
Wyszukiwanie programow dziala OK ale poukladanie ich w zadanej kolejnosci (tylko ja chce programy ustawiac ?) jest horrorem, przemieszczanie pozycji wlasciwie nie podlaga zadnym regulom, na miejsce "dociera" inna czestotliwosc. Mam wrazenie ze program zostal wydany po pierwszej udanej kompilacji bez jakichkolwiek testow. Zapis ustawienia programow na dysk "prawie działa". Po wczytaniu jest to co zapisalem, ale po wyjsciu z ustawien i wejsciu gina nazwy.
Korzystam z winfast PVR ver. 3.0.10.98.
Oczywiscie problemy takie sie rozwiazuje po pierwsze przez zainstalowanie najnowszego softu, tyle ze na stronie producenta nie dziala
zaden z 3 mirrorow gdzie on niby jest.
Czy ktos moglby mi udostepnic jakis nowszy soft ?
Czy moje problemu sa odosobnione.
Znalazlem setki problemow z ta karta, niebieski obraz, zupelny brak dzwieku, brak strojenia itd. ale o tych ktore ja mam nie czytalem.
A swoja droga kto robi te testy w ktorych ta karta jest rewelacyjna.