logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Karta Leadtek WinFast TV 2000 XP Expert brak głosu na poło..

kdaudio 16 Gru 2007 21:42 3024 5
REKLAMA
  • #1 4595434
    kdaudio
    Poziom 11  
    Ocena: 1
    Witam
    Mam karte telewizyjną do komputera:
    Leadtek WinFast TV 2000 XP Expert.
    Zainstalowałem ją odbiera obraz wszystko ok, tylko na połowie programów nie ma głosu tylko jakieś "skrzypy".
    Dowiedziłem się ze trzeba ustawić w ustawianiach na jakiś: "PAL-D", a w tej chwili z tego co wiem mam PAL-B.
    Właśnie nie wiem gdzie to zmienić w co wejść szukałem i nie moge tego znaleść, gdzie szukać dokładnie.
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 4610882
    kdaudio
    Poziom 11  
    Witam!!! Kolega wyżej mówi o programie tym samym co ja tylko ze ja mam nowszą wersję oprogramowania i w mojej nie ma tego co on napisał. Możecie mi pomóc jakoś, przeszukałem neta i niewiem jak zmieniń z PAL-B na PAL-D. Pomocy!!!
  • REKLAMA
  • #4 4611207
    lichtar
    Poziom 20  
    Ocena: 16
    Ja też tak miałem i czym przędzej odinstalowałem Winfast PVR2 i zainstalowałem Winfast PVR, czyli starszą wersję. Teraz mam kłopot z głowy. Nowsze nie zawsze znaczy lepsze.
  • REKLAMA
  • #5 4611786
    kdaudio
    Poziom 11  
    Witam, a powiesz mi skąd można ściągnąć oprogramownie Winfast PVR, pytanie powyższe dalej aktualne :)
  • #6 4612216
    lichtar
    Poziom 20  
    Ocena: 16
    Prawdę mówiąc nigdy nie szukałem po internecie tego programu. Załatwiłem to sobie "po znajomości" w sklepie komputerowym, sprzedawca rozpakował pudełko i skopiował mi płytkę z tym programem.
    Już przed zakupem dowiedziałem się, że mogą być problemy z tym PVR2 i potwierdziło się to w rzeczywistości.

Naciśnij przycisk szukaj, było już sporo napisane tu na forum na ten temat.
REKLAMA