logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Opinie o efektach gitarowych Trix - warto kupić?

spaceman2005 13 Mar 2007 09:40 1313 3
  • #1 3673378
    spaceman2005
    Poziom 11  
    proszę o opinie produktów ww firmy.
  • #2 3676671
    Zibi2004
    Poziom 14  
    Ocena: 1
    Witam,
    Jeżeli chodzi o urządzenia analogowe, to moim zdaniem oprócz disco techa są to najlepsze urządzenia w tej cenie. Jednak przed zakupem trzeba obejrzeć poszczególne efekty w działaniu, ponieważ żarówka będzie ta sama, czyli efekt powinien być podobny, a faktycznie różnia się między sobą ogromnie. Mają w ofercie kilka naprawdę konkretnych efektów, które potrafią rozświetlić nawet dużą salę. Jeżeli chodzi o urządzenia inteligentne, to sa jeszcze daleko w tyle za innymi.
    Pozdrawiam
  • #3 3695928
    spaceman2005
    Poziom 11  
    a czy mam moze ktos zdjecia z dzialania Duomoon oraz Swing ( lub jego odmiamy) ?? Ciekawi mnie jaka jest między nimi róznica
  • #4 3697876
    Zibi2004
    Poziom 14  
    Ocena: 1
    Doublemoon i BrokenSwing to moim zdaniem swiatła, które dają najlepsze światło. A to co wyprawia BrokenSwing sprawia, że naprawdę jest wart swojej kasy. Porównując go z innymi swiatłami powiem tak: Na sali mam pięć różnych swiateł. Jak spaliła sie zarówka w Broken to tak jakby nie było zadnego swiatła. Efekt ten robi "straszny bałagan na sali" zupełnie jakby było kilka swiatełek. Jednak na małej sali zbytnio ja rozświetli. Oba opisywane efekty sa przeznaczone na dużą sale.
REKLAMA