Witam!
Widząc że z moim kilkuletnim doświadczeniem nie jestem godzien zawiązać butów kilku szanownym forumowiczom (tak humorystycznie na początek
) wiec zwracam sie z moim problemem pt. co kupić z mikrofonów do w miarę dobrego nagłośnienia perki. Zaznaczam że to ma być zestaw do nagłaśniania niedużych koncertów, żadnych wielkich gwiazd (jeszcze dużo czasu upłynie zanim coś takiego nagłośnię). Cena jaka jestem w stanie zaakceptować to 1000zł może ciut więcej (nie zarabiam kokosów). Do tego celu będę stosował mój mikserek Behringer 3224. Dodam że do tej pory nagłośnienie takich kapel robiłem na pożyczonych micach, teraz chce coś lepszego i swojego. A Może się da to zrobić zwykłymi micami w miare dobrze?
Przy okazji chce tez kupić kilka sztuk Shura PG 58 - mam na dziś 4 szt swoje (jestem zadowolony) ale może jest coś lepszego w tej cenie?
Proszę o podpowiedzi
Widząc że z moim kilkuletnim doświadczeniem nie jestem godzien zawiązać butów kilku szanownym forumowiczom (tak humorystycznie na początek
Przy okazji chce tez kupić kilka sztuk Shura PG 58 - mam na dziś 4 szt swoje (jestem zadowolony) ale może jest coś lepszego w tej cenie?
Proszę o podpowiedzi