Witam, sformatowałem dysk i potrzebuje pomocy. Zawsze instalowałem wiele programów i kodeków, które obciążały mój komputer:( więc chciałbym prosić o liste programików najlepszych i najwydajniejszych najlepiej w PL z dziedzin o które proszę. Proszę podawać nazwy i krótka charakteryzację.
Oto co mnie interesuje:
1. Bardzo dobry antywirus. Żeby nie obciążał systemu!
2. Program do naprawiania błędów systemowych.
3. Pakiet kodeków. Najlepszy! Żeby miał wszystko i żebym niczego już nie musiał doinstalowywać no bo niestety z tym się problemy później wiążą!
3. Program do konwertowania, kompresji i przerabiania plików video. Do formatu który będzie najmniej zajmował, bez utraty jakości. Np żeby się nadawało na youtube wrzucić i żeby to szybko robić.
4. Kilka nazw najlepszych odtwarzaczy do filmów.
5. Link do zebranych razem pluginów do Mozilli! Bardzo ważne!
6. Jakiś programik do obrony przed szkodliwym oprogramowaniem.
7. Jakiś program do maksymalnego wykorzystania swojego łacza internetowego.
W sumie to na razie tyle, jak sobie coś przypomnę to napiszę.
Zająłem się teraz tworzeniem (składaniem, dodawaniem efektów itp.) filmów. Proszę jeżeli ktoś zna jakieś dobre programy związane z kompresją, przerabianiem itp. proszę pisać.
Z góry dziękuję!
Oto co mnie interesuje:
1. Bardzo dobry antywirus. Żeby nie obciążał systemu!
2. Program do naprawiania błędów systemowych.
3. Pakiet kodeków. Najlepszy! Żeby miał wszystko i żebym niczego już nie musiał doinstalowywać no bo niestety z tym się problemy później wiążą!
3. Program do konwertowania, kompresji i przerabiania plików video. Do formatu który będzie najmniej zajmował, bez utraty jakości. Np żeby się nadawało na youtube wrzucić i żeby to szybko robić.
4. Kilka nazw najlepszych odtwarzaczy do filmów.
5. Link do zebranych razem pluginów do Mozilli! Bardzo ważne!
6. Jakiś programik do obrony przed szkodliwym oprogramowaniem.
7. Jakiś program do maksymalnego wykorzystania swojego łacza internetowego.
W sumie to na razie tyle, jak sobie coś przypomnę to napiszę.
Zająłem się teraz tworzeniem (składaniem, dodawaniem efektów itp.) filmów. Proszę jeżeli ktoś zna jakieś dobre programy związane z kompresją, przerabianiem itp. proszę pisać.
Z góry dziękuję!