logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Konfiguracja Bluetooth do udostępniania internetu między Windows XP a 2000

wicku 17 Mar 2007 16:11 761 0
REKLAMA
  • #1 3687948
    wicku
    Poziom 10  
    Witam. Niedawno kupiłem starszego "laptoka" nie miał karty sieciowej wiec aby podłaczyc go do neta postanowiłem uzyc blueetooth :) Zamowiłem na allegro jakies tanie urzadzenia niby 5mb/s i ADR czyli maja włansen maci. Podłączyłem jeden do pc na ktorym jest win xp, drugi do laptoka z win 2000 sp4. Do urzadzen był soft BLUE SOLEI, chce udostepnic połaczenie internetowe z pc na laptoka. Niby bluetooth pojawiło sie jako karta sieciowa i skonfigurowałem obie raz na DHCP potem recznie i nic. 2000 niby wysyła pakiety a na xp 0 reakcji. Jesli zas chodzi o blue solei to urzadzenia sa sparowane widza sie jednak nie mozna dostac informacji o usługach drugiego urzadzenia. Prosze o pomoc. Z gory dzieki

Post był raportowany.
    (RATUNKU) – ozdobnik ? -- > REGULAMIN pkt 11.1
    Nie używaj dużych liter w tytule -- > REGULAMIN. [hefid]

Dodano po 1 [godziny] 2 [minuty]:

Przepraszam ale jestem swiezy na forum :( zasad naucze sie z czasem. A co do postu to mam jeszcze pytanie jak udostepnic internet przez blue solei?? Na win xp jest dostarczony przez karte sieciowa. Pozdrawiam

Dodano po 4 [godziny] 11 [minuty]:

windows to dziwne stworzenie, zamieniłem adaptery na komputerach i połaczenie jest :)
  • REKLAMA
REKLAMA