logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Lexmark X1250 na Windows XP - brak komunikacji dwustronnej po instalacji

leszekraczka 17 Mar 2007 21:05 1133 2
REKLAMA
  • #1 3689110
    leszekraczka
    Poziom 23  
    Ocena: 26
    Witam.
    Zainstalowałem wspomnianą drukarkę w XP. Poszło ładnie. Udało się wydrukować. Potem po 30min(około) nie szło drukować. Pokazywał się komunikat "brak komunikacji dwustronnej" Wyłączyłem kompa i załączyłem, okazało się, że nie ma drukarki w systemie. Instalując ponownie - zonk. Nie idzie zainstalować... Brak mi sił na nią. Miał ktoś taki problem?
    Komp- PII350/128MBRAM/6GB HDD
    Trafia mnie już szlag..
  • REKLAMA
  • #2 3689262
    tronic1
    Spec od komputerów
    Ocena: 1108
    Sprawdź kabel.
  • #3 3691592
    leszekraczka
    Poziom 23  
    Ocena: 26
    Dzięki. Przecież to podstawa. Po zainstalowaniu idzie wydrukować, a po pewnym czasie jest problem. Po ponownym uruchomieniu kompa nie mam drukarki w systemie! Skanować idzie, ale nie drukować. Zainstalować też nie mogę, bo nie chce sie instalować drukarka. Miałem podobny problem na innej i pomogło dopiero na czysty system. Tu nie chce cudować..
    Po jakimś czasie 12h
    Teraz nic nie mogę zainstalować z drukarek przy pomocy opcji Dodaj drukarkę. Jest komunikat nie można zakończyć operacji
    No normalnie nie wiem którą odpowiedź wybrać ( sorki nie mogłem się oprzeć sarkazmowi )
    Po kilku dniach bezskutecznego czekania na pomoc
    Format c i system od początku.
REKLAMA