logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak odblokować Siemens ME75 po zablokowaniu kodu aparatu?

doibos 27 Mar 2007 08:59 1314 2
REKLAMA
  • #1 3723215
    doibos
    Poziom 10  
    mam siemensa me 75 ... oczywiscie mam na niego all papiery co by nie bylo ... i teraz sprawa ... mialem ustawione ze jak mi sie wlaczyw wygaszacz to sie wlacza rowniez kod do wpisania jak chcemy odblokowac ... nadarzacie ... taki pin po wygaszaczu ... i pewnego razu przychodze do domu wyjmuje tel a tam pisze ze limit prob wykorzystany ...;/;/;/ same mi sie klawisz wciskaly i teraz mam jak chce powiedzmy wylaczyc w wygaszaczu ten kod to mam kod aparatu zablokowany ... jak chce zmienic kod ... mam kod aparatu zablokowany ;/;/;/ jedynym wyjsciem bylko przedluzenie czasu wlaczenia wygaszacza ... bo jak mi sie wlaczy wygaszacz to wyskakuje zly kod ... wylacz tel ... i nic innego nie moge zrobic ...;/;/;/ prooossszzzzeee o w miare szybka pomoc ... z gory thx ... POMOCY !!

dodam jeszcze ze mam wszelkiego rodzaju puki i piny ... :cry::cry::cry:
  • REKLAMA
  • #2 3723408
    piratten
    Poziom 27  
    Ocena: 19
    napisz mi na pw może załatwie Ci kod do restetu... w poście podaj swój nr imei to zobaczymy co sięda zrobić
  • #3 3723431
    delta.olkusz
    Poziom 20  
    Ocena: 2
    Ewentualnie podejdz do komisu to zrobia Ci to bez problemu za male koszty... W Siemensach jest tak ze po wpisaniu 3 razy blednego kodu, jest zablokowany trwale....
REKLAMA