logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jaki płyn do wytwornicy Perel EFL500SM wybrać na efekt ciężkiego dymu?

Donatello 31 Mar 2007 23:31 3488 5
REKLAMA
  • #1 3738984
    Donatello
    Poziom 2  
    Mam problem

Mam wytwornice Perel EFL500SM. Chcę zrobić dobry efekt na imprezce i nie wiem jaki płyn kupić. Napiszcie mi co oznaczają te Rodzaje płynów np. E, D, F?? Chciałbym kupić ciężki płyn, taki płyn żeby po wypuszczeniu zostawał przy ziemi. Jak to sie nazywa?
    Aha i co to jest fluid?

Dobry bajer jest z zapachami ale już wiem na ten temat.

Może znacie jakieś inne efekty z dymem, które moja wytwornica będzie mogła wykonać?
  • REKLAMA
  • #2 3739561
    Wojas
    Poziom 14  
    Ocena: 6
    Witam ! Polecam płyn Pink Juice możesz go kupić na stronie www.prosklep.com , co do ciężkich dymów , potrzebna jest specjalna wytwornica tzw."ciężkiego dymu" jest tam zastosowana normalna wytwornica z komorą schładzającą dym, dlatego że jest zimny zostaje na ziemi , pytasz o fluid , jest to właśnie płyn do wytwornicy, mieszanka gliceryny z wodą , innych efektów z dymem raczej nie ma bo wytwornica jak wytwornica :) Pozdrawiam !
  • REKLAMA
  • #3 3740033
    Donatello
    Poziom 2  
    A co oznaczają te oznaczenia: A, C, E?? Czy to ma jakieś znaczenie od rodzaju wytwornicy??
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #4 3740722
    Wojas
    Poziom 14  
    Ocena: 6
    Wydaje mi się że te literki oznaczają gęstość mgły ale nie jestem pewien, nie ma to znaczenia od rodzaju wytwornicy dymu, chyba że to ma być już hazer... Pozdrawiam !
  • REKLAMA
  • #6 3760183
    DJ_Swierszczu
    Poziom 17  
    Tak, literki od A do jakiejśtam (:P) to gęstość dymu, przy czym A to najrzadszy i kolejna literka to gęstszy. Ja osobiście nie polecam dymu DYMEX bo już jedną dymiarkę mi zapchał... jeśli chodzi o najzwyklejszy płyn do wytwornic to polecam: http://www.prosklep.com/product_info.php?cPath=80_249&products_id=2912
    Pozdrawiam i życzę wesołych Świąt :)
REKLAMA