logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Cewka świetlna – jaki drut i liczba zwojów dla najmocniejszego światła?

karlik36 07 Kwi 2007 12:38 2160 4
REKLAMA
  • #1 3762439
    karlik36
    Poziom 13  
    Ocena: 1
    mam takie pytanie jakim drutem i ile go potrzeba żeby nawinońć cewke świetlnom tak żeby były jak najmocniejsze światła
    to że będzie palić żarówki to nie problem bo zawsze moge zalożyć mocniejszom
    prosze o pomoc
  • REKLAMA
  • #2 3762448
    Tomasz.W
    Poziom 35  
    Ocena: 161
    Jeszcze raz ale po POLSKU bo zrozumieć Cię nie sposób .
  • REKLAMA
  • #3 3762469
    karlik36
    Poziom 13  
    Ocena: 1
    chodzi o to że chce mieć w motoroweże simsonie jek najmocniejsze światło reflektora ia chce sie zapytać jakim drutem i i le go potżeba żeby nawinońć cewke świetlnom tak żeby były jak najmocniejsze światła dodam że teraz mam nawiniente drutem 1,1mm 5 zwoi
  • REKLAMA
  • #4 3762497
    Tomasz.W
    Poziom 35  
    Ocena: 161
    karlik36 napisał:
    chodzi o to że chce mieć w motoroweże simsonie jek najmocniejsze światło reflektora ia chce sie zapytać jakim drutem i i le go potżeba żeby nawinońć cewke świetlnom tak żeby były jak najmocniejsze światła dodam że teraz mam nawiniente drutem 1,1mm 5 zwoi

Najpierw kup sobie słownik (bo to co wypisujesz to aż w oczy szczypie) a dopiero później zabierz się za przeróbki motorowerów .

- dbaj o styl swojej wypowiedzi
    - nie popełniaj błędów
    - nie zaniżaj poziomu
  • #5 3762687
    goldwinger
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 2093
    a nie pomyślałeś o tym że nie ma nic za darmo?
    możesz sobie dowijać, przezwajać a i tak nic nie zyskasz bo zabraknie strumienia magnetycznego
REKLAMA