Zrobiłem jeszcze raz i inne pliki nadal to samo. Wgrywałem Blue Soleil gdy chciałem to zrobic przez PC Suite wyskoczył komunikat - Telefon nie obsługuje plików SIS.
to ci powiem tak niemasz mozliwosci zmiany oprogramowanie na nowsze?? , jak nie to mozesz fona uaktualnic na stronie nokia przez kable w zestawie --bo chyba jest kolidacjia oprogramowania powinno ci to otwierac , azdjecia i pliki dzwiekowe chodza?
Podłączyłem tel do kompa włączyłem PC Suite natępnie aktualizacje ,otworzyło stronę z uaktualnieniami ale tam nie ma tego modelu tel. Co dalej zrobic???
no to kwasik ;/
jak nie ma tego fona to jestesmy w kropce ..............
sprawdz czy te pliki chodza na tym modelu u kogos w fonie innego wyjscia niema
O czym Wy piszecie? Pliki sis to pliki pod symbiana a jak wiadomo nokia 6230i NIE MA SYMBIANA. Więc zapomnij o uruchomieniu takiej aplikacji w tym telefonie. I jasiuwr popraw temat bo w temacie jest inna nokia a podałeś linka do opisu innej nokii.
faktycznie ale dałem ciała ( nawet niepomyslałem ze to nie symbian tak sie zapedziłem , jakies zacmienie swiateczne
sorrki za błedy w sztuce ................ahhhh
✨ Użytkownik zgłasza problem z otwieraniem plików w formacie SIS na telefonie Nokia 6320i, pojawia się komunikat o nieobsługiwanym formacie. Próby ponownego wgrania plików oraz użycia oprogramowania Blue Soleil i PC Suite nie przyniosły efektu, gdyż telefon nie obsługuje plików SIS. Dyskusja ujawnia, że Nokia 6320i nie posiada systemu Symbian, który jest wymagany do uruchamiania aplikacji w formacie SIS, co wyklucza możliwość ich instalacji i uruchomienia na tym modelu. Próby aktualizacji oprogramowania telefonu nie powiodły się, gdyż model ten nie jest wspierany przez dostępne aktualizacje na stronie producenta. Wskazano, że pliki SIS są przeznaczone dla modeli z systemem Symbian, np. Nokia 6230i, co potwierdza brak kompatybilności z modelem 6320i. W efekcie problem wynika z ograniczeń sprzętowo-programowych telefonu Nokia 6320i, który nie obsługuje aplikacji SIS i nie ma możliwości ich uruchomienia. Wygenerowane przez model językowy.