logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Nokia 6600 - jak sprawdzić działanie kabla USB z PC Suite?

Slawexs 12 Kwi 2007 11:53 1311 3
REKLAMA
  • #1 3779731
    Slawexs
    Poziom 14  
    Ocena: 5
    witam,znalzlem wlasnie dzisiaj w domowych rupieciach kabel do ww noki ale jak go sprawdzic czy jest sprawny?zainstalowalem oprogramowanie PC SUITE i tam na poczatku byta o sposob podlaczenia tal czy idra czy USB no i ten kabel jest usb po czym przechodzi krok dalej jakby wyszukiwal tel i nic sie nie dzieje,dodam ze wczesniej zainstalowalem sterowniki do tego kabla i wszystko wykryl OK.
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 3779998
    Slawexs
    Poziom 14  
    Ocena: 5
    a jeszcze jedno pytanie mi sie nasunelo po ogledzinach kabla,tam pod spodem jak wchodzi ta cala wtyczka w miejsce bateri sa takie bolczyki i u mnie jest ich 4 i dwie puste dziury czy to tak ma byc czy powinno tych bolcy byc 6? bo jeszcze jednym objawem jest to ze nie czyta mi karty sim gdy wloze ja do tej przejsciowki ale baterie widzi bo tel sie wlacza.
  • #4 3780418
    wirka7
    Poziom 12  
    A więc po kolei...Odinstaluj najpierw PC Suite z kompa.Wejdz na stronę Nokii i sciagnij sobie program Nokia PC Suite cleaner.Wyczysc wszystko tym programem.Nastepnie jeszcze raz zainstaluj Nokia PC Suite bez podłączonego kabla.Pod koniec instalacji program poprosi Cie o podłączenie kabla i telefonu.Sam zainstaluje sterowniki i wszystko bedzie smigało.Miałem te same problemy ale gdy zaczalem robic tak jak opisałem to wszystko jest zawsze OK.Pamietaj zeby nie podlac\zac najpierw kabla.
REKLAMA