logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Włącznik kołyskowy podświetlany 12V – schemat podłączenia trzech pinów

wnbzielin 13 Kwi 2007 07:24 1773 1
REKLAMA
  • #1 3782591
    wnbzielin
    Poziom 10  
    Witam!

Wiem ze pytanie to jest dosc smieszne ale jestem zielony w elektronice...
    No wiec tak: chcialem podlaczyc włacznik kolyskowy podswietlany 12V (fotka ponizej) i sa tylko 3 stopki do podlaczenia: dwie sa od zamykania/otwierania obwodu a jedna do podswietlania. I pojawia sie moj poblem gdyz nie wiem jak podlaczyc 12V pod ta jedna stopke. z góry dziekuje za pomoc.
    Załączniki:
    • Włącznik kołyskowy podświetlany 12V – schemat podłączenia trzech pinów bez tytułu.JPG (9.5 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 3782628
    werpa_29
    Poziom 15  
    Ocena: 5
    Witam,
    np. jesli wlacznik dasz na plusie to do trzeciej nozki daj mase i bedzie dobrze, w zaleznosci na ktora nozke dasz plusa to podswietlenie bedzie caly czas lub zalaczalo przy wlaczaniu. I tak jak na obrazku patrz tylko na wlacznik glowny bo wzialem ten rysunek z innego postu. zielone sciezki sa na plusie i wlaczaja urzadzenie i masa jest podana na trzecia nozke.
    Załączniki:
    • Włącznik kołyskowy podświetlany 12V – schemat podłączenia trzech pinów 91_1175536216.jpg (95.22 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
REKLAMA