logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak podłączyć odtwarzacz mp3 do radia Pioneer KEH-P6800R przez gniazdo zmieniarki?

cwiekol 14 Kwi 2007 14:53 990 0
REKLAMA
  • #1 3786760
    cwiekol
    Poziom 11  
    Ocena: 2
    Witam,
    chciałbym się do Was zwrócić z prośbą o pomoc w rozwiązaniu następującego problemu. Mam radio keh-p6800R i chciałbym do niego wpiąć odtwarzacz mp3. Na dzień dzisiejszy korzystam z kasety adaptera, ale jakość takiego rozwiązania zupełnie mnie nie zadowala.
    Radio to obsługuje zmieniarki i tak się zastanawiam czy można by ten odtwarzacz wpiąć w gniazdo zmieniarki? Ściągnąłem sobie instrukcję serwisową tego radia, ale niestety nie wszystko jest dla mnie jasne (a raczej prawie nic). W załączniku jest fragment schematu z opisem złącza do zmieniarki. Czy z tego wynika, że wystarczy podpiąć sygnał z mp3 do złączy BUSL+ BUSL- BUSR+ BUSR- i wszystko będzie grało jak należy?
    Proszę o pomoc w rozwiązaniu mojego problemu, może jest jakiś inny sposób na wpięcie mp3 do tego radia?
    Załączniki:
    • Jak podłączyć odtwarzacz mp3 do radia Pioneer KEH-P6800R przez gniazdo zmieniarki? wtyczka.JPG (42.39 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
REKLAMA