logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

NOKIA N70,nie włącza się po update nokia software updater

bandido 22 Kwi 2007 09:32 2123 1
REKLAMA
  • #1 3809709
    bandido
    Poziom 11  
    Witam,probowałem aktualizować oprogramowanie w Nokii N70 programikiem Nokia Softwar Updater,postępowałem wg instrukcji i cóż w pewnym momencie wyskoczyło ze aktualizacja nie powiodła się,i od tego czasu nie moge jej włączyć,jest ona na gwarancji jednak przebywam za granicą i niestety ciężko będzie oddać do serwisu w pl.Wyczytałem na jakimś forum że jest możliwość postawienia jej na nogi za pomocą Phoenix,ale niestety nie wiem gdzie to było juz,a ktoś tam opisał jak to zrobić krok po kroku.Wcześniej zaktualizowałem 6288 i wszystko gra.Proszę o pomoc...

Dodano po 28 [minuty]:

no tak poczytałem troche na forum i okazało sie ze programik ze stronki nokii czasami zawodzi,może problem był taki ze telefon pracował w roaming,albo na moment stracił połączenie z PC za pomocą ca-53?W każdym bądź razie nie idzie załączyć...

Dodano po 1 [minuty]:

to czemu w takim razie udało mi się bez problemu aktualizować Nokie 6288 tym samym programem,nietety laik ze mnie
  • REKLAMA
REKLAMA